Jaké máte možnosti, když potřebujete rychle prodat nemovitost?

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 11.5.2018 | Reality, bydlení

Potřebujete rychle prodat svou nemovitost? Důvodem může být potřeba financí pro jiné účely. Běžný prodej většinou není úplně nejrychlejší, což se vám nemusí hodit v situacích, kdy chcete problém vyřešit co možná nejrychleji. Jaké jsou možnosti urychlení prodeje nemovitosti?

Prodej hodně pod tržní cenou

První variantou je nápad, kvůli kterému zbytečně přijdete o peníze. Rychlý prodej se může uskutečnit v případě, kdy půjdete s cenou výrazně dolů. Ovšem ani v takovém případě není rychlé nalezení vhodného zájemce o koupi samozřejmostí. Právě příliš nízká cena totiž může znamenat podezřívavé a zdlouhavé prověřování nemovitosti. Tato varianta rychlého prodeje se tedy nakonec vůbec nemusí ukázat jako efektivní.

Oslovení kvalitní realitní kanceláře

Výrazně může pomoci oslovení dobré realitní kanceláře či makléře, kteří se věnují aktivnímu prodeji. Znamená to, že nabídku nejenom vystaví na inzertních portálech, ale také ji aktivně nabídnou své databázi kontaktů a potenciálním zájemců o koupi. Pomoci může také vytvoření kampaně na sociální síti. Kvalitní realitní kancelář Praha to nakonec může zvládnout tak dobře, že se nemovitost prodá relativně rychle a za adekvátní tržní cenu. To je ovšem ovlivněno tím, o co se jedná a jak je nabídka lukrativní.

Výkup nemovitosti

Nejrychlejší cestou s téměř jistým úspěchem je výkup nemovitosti. Nedostanete plnou tržní cenu, za kterou by bylo možné nemovitost prodat za delší časové období, ale velkou výhodou je v tomto případě rychlost. Realitní kancelář či jiná firma od vás nemovitost vykoupí prakticky ihned bez zbytečných průtahů a komplikací. Pokud tedy opravdu spěcháte, mohla by se tato varianta jevit jako zajímavá cesta. Zkuste se také poptat na více místech, ať máte jistotu, že si zvolíte tu nejvýhodnější nabídku.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484
440 01 Louny
Kontaktní osoba: Bc. Petra Houdová
info@mediaup.cz
Jsme digitální agentura nabízející full-service pro Váš business na internetu. Specializujeme se na SEO optimalizace, PR, PPC a Social marketing.
MediaUp Agency s.r.o.
U Pramenu 2484
440 01 Louny
Česká republika
info@mediaup.cz
Tel: +420 737 393 667