Užijte si jaro v hotelu v Karlových Varech

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 10.4.2018 | Služby

Rádi byste své drahé polovičce udělali radost nebo chcete jen strávit společný čas na pěkném místě? Za nás jsou jasnou volbou Karlovy Vary. Toto lázeňské město se nachází v Karlovarském kraji v západních Čechách a pyšní se mnoha krásnými kolonádami, památníky a historickými stavbami. Ochutnat zde můžete jak léčivé prameny, tak i pravé, nefalšované lázeňské oplatky. A co víc? Užít si nezapomenutelný wellness.

Užijte si zelený ráj

Až se budete rozhodovat pro ubytování, ve kterém budete chtít trávit svůj čas, myslete na to, aby splňoval Vaše nejnáročnější podmínky. Jedinečný zážitek Vám proto může nabídnout hotel v Karlových Varech GREEN PARADISE. Ačkoliv se jedná o luxusně vybavené středisko, ve kterém najdete to pravé vyžití ať už co se zábavy týče v lobby baru a restauraci nebo exkluzivní relax ve wellness a balneo centru. Situován je v krásné přírodě, kde si užijete klid, zpěv ptáků a tu pravou atmosféru. Zároveň se nemusíte bát vzdálenosti. I tak je stále v nedaleké blízkosti centra a tak oblíbených kolonád.

Relax od A do Z

Součástí Vašeho pobytu v hotelu v Karlových Varech bude profesionální péče zajištěna ve wellness centru, kde si na své přijdou milovníci vodních procedur. Připraveny jsou zde masážní vany, whirpooly, ale i perličkové koupele. Užít si budete moct jedinečné masáže a zábaly, které uvolní Vaše svaly a celkově Vás dostanou do celkové pohody. Samozřejmostí je velmi oblíbená solná jeskyně, která se bude hodit lidem, kteří mají problémy s dýchacími cestami, minerální vody nebo oxygenoterapie. Příjemné chvilky si budete moct užít díky kosmetickým službám, které jsou taktéž v nabídce.

Jedinečné pobytové balíčky

Neváhejte si vybrat z exkluzivních pobytových balíčků, díky kterým si užijete příjemný relax a zároveň budete moci navštívit krásy vyhlášeného lázeňského města Karlovy Vary.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484
440 01 Louny
Kontaktní osoba: Bc. Petra Houdová
info@mediaup.cz
Jsme digitální agentura nabízející full-service pro Váš business na internetu. Specializujeme se na SEO optimalizace, PR, PPC a Social marketing.
MediaUp Agency s.r.o.
U Pramenu 2484
440 01 Louny
Česká republika
info@mediaup.cz
Tel: +420 737 393 667