Facility management v Praze

Zadavatel: SEO Linhart s.r.o. | 30.4.2018 | Reality, bydlení

Praha (Pressweb) - Jste vlastníkem domu, bytu nebo jiné nemovitosti a nemáte čas na její správu? Dlouhodobě se vám nedaří najít vhodného nájemce? Unavují vás starosti spojené s různými opravami? Přenechejte veškeré povinnosti odborníkům, využijte náš facility management a vydělávejte peníze bez větší námahy a starostí.

Komplexní facility management v Praze

Komplexní facility management je klientsky oblíbená služba pro majitele bytových a nebytových prostor, díky které vám externě zajistíme technickou i ekonomickou správu všech nemovitostí v Praze. Balík služeb zahrnuje kompletní údržbu domu, úklid celého objektu, servis všech zařízení nebo revize výtahů, klimatizací, vzduchotechniky i garážových vrat.

V rámci komplexního facility managementu se postaráme také o podrobnou evidenci revizí elektřiny, plynu i vody a poradíme vám s nákladovou optimalizací provozu všech zařízení.

PPM, a.s. - ověřená firma s mnohaletou tradicí

V PPM, a.s. jsme předním poskytovatelem profesionálních služeb v oblasti správy nemovitostí. Na trhu působíme od počátku 90. Let. Naší hlavní specializací je správa domů pro Společenství vlastníků jednotek u novostaveb nebo objektů krátce po rekonstrukci. Zaměřujeme se na technický a ekonomický facility management. V rámci těchto služeb spravujeme přes 9 000 bytových jednotek ve většině lokalit hlavního města a pyšníme se 100 % bilancí ve vyhledávání odpovídajících nájemníků. Garantujeme také 12 měsíční délku pronájmu a v případě dřívějšího odchodu nájemníka zajistíme bezplatně náhradního nájemce. V neposlední řadě disponujeme flexibilním pojištěním všech vašich nemovitostí až do výše 50 milionů Kč. Nahlédněte do přehledu našich služeb a kontaktujte nás.

Obrázky:
PřílohaVelikost
Image icon ppmas.cz_.jpg471.72 KB

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Linhart s.r.o.

Dětřichov 27
783 91 Uničov
Kontaktní osoba: Jan Linhart
linhart@seolinhart.cz
+420 604 539 064
Obrázek uživatele SEOLinhart.cz
Již 7 let se zabýváme optimalizací pro vyhledávače a budujeme kvalitní zpětné odkazyVlastníme velké portfolio webů (tisíce domén) určených pro prodej zpětných odkazůZvyšte zisk Vašeho webu, ale nevynakládejte přitom zbytečně penízeProdáváme odkazy největším SEO agenturám v České republice
SEO Linhart s.r.o.
Dětřichov 27
783 91 Uničov
Česká republika
linhart@seolinhart.cz