Elektronické cigarety už vašemu okolí vadit nebudou

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 24.4.2018 | Zemědělství, ekologie

Kouření je bezesporu nejrozšířenější zlozvyk na celém světě, kterému den co den podléhají noví a noví lidé. Možná se ke kuřákům řadíte i vy a je úplně jedno, jestli vykouříte tři cigarety denně nebo třeba dvacet. Možná dokonce máte ve svém okolí někoho, komu kouření vadí a kdo ho odsuzuje - může to být třeba přítelkyně, manželka, rodina, kamarádi. Neustále vám to vyčítají, navážejí se do vás, snaží se vás přimět, abyste s tímto nešvarem skoncovali. Jenže ono to tak jednoduše nejde, viďte?

Proč to nezkusit jinak?

Pokud kolem sebe máte lidi, kteří vám kouření z jakéhokoli důvodu vyčítají, určitě se vám nežije lehce. Možná na vás apelují, že si kouřením ničíte zdraví, nebo vám vyčítají, že smrdíte a pak díky vám cigaretový zápach přetrvává i v místnosti, ve které se zdržujete. A vy už toho máte dost. Proč tedy nezkusit najít kompromis, který by vyhovoval oběma stranám?! Pokud si myslíte, že nic takového neexistuje, pak jste asi ještě neobjevili elektronické cigarety.

Co je elektronická cigareta?

Elektronická cigareta je zařízení, které dokáže plnohodnotně nahradit klasickou cigaretu. Funguje na principu náplní s nikotinem, které se do cigarety nalévají a následně kuřákovi poskytují úplně stejný požitek, jako by v ruce držel klasickou cigaretu. Největší rozdíl spočívá v tom, že z elektronické cigarety nevychází onen nevábně vonící kouř, ale místo něho vzniká pára, která voní podle zvolen příchutě.

Kompromis pro obě strany

Pořídíte-li si elektronickou cigaretu, nepřijdete o svou závislost, ale odstraníte nežádoucí připomínky a výčitky lidí ve vašem okolí. Nejen cigaretu, ale i náplně a náhradní díly pořídíte v e-shopu e-cigo.cz, který se zaměřuje na elektronické cigarety různých značek, velikostí i designů. Můžete si vybrat přesně takový model, který se zároveň stane vašim módním doplňkem.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484