Mobilní oplocení a ploty lze snadno smontovat a demontovat

Mobilní oplocení a ploty
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 17.4.2018 | Stavebnictví

Praha (Pressweb) - Pořádáte velkou obecní slavnost, dožínky či hudební produkci a potřebujete oddělit platící diváky od neplatících? Pak se vám hodí mobilní oplocení a ploty. Jejich výhodou je jednoduchá montáž a demontáž. Mobilní zařízení se přiveze na nákladních autech a rychle rozmístí. Spojení jednotlivých dílců je pevné, patky jsou betonové, takže celá konstrukce ohraničující vybraný areál je velmi stabilní. Vaše akce bude mít důstojný charakter, pokud použijete mobilní oplocení a ploty. Plastové barevné pásky rozhodně nepoužívejte, ty se hodí spíše pro ohraničení nehody.

Mobilní oplocení a ploty jsou z kvalitního materiálu

Mobilní oplocení a ploty se vyrábějí z kvalitní oceli, pro ochranu před povětrnostními vlivy se natírají barvou nebo upravují žárovým zinkováním. Zinková ochranná vrstvička zajistí dlouhou životnost. Mobilní oplocení a ploty jsou kromě plotových dílců doplněny brankami a bránami, které se pohybují na kolečkách. Výplně plotových dílců mohou být z pletiva nebo plné. Před nežádoucí pozorností chrání areály výplně dílců z trapézového plechu opatřené barvou nebo upravené žárovými zinkováním. Firma Promal z Jílového u Prahy zajistí i výrobu atypických dílců.

Vadné dílce mobilního oplocení lze snadno vyměnit

Mobilní oplocení a ploty jsou výhodné pro krátkodobé i dlouhodobé využití. Oplocení lze postavit na tři dny i na několik měsíců, pokud ohraničuje výstavbu. Pokud vandalové poničí část plotu, tyto plotové dílce lze bez problémů vyměnit za nepoškozené. Výrobce dokáže přesně odhadnout dobu, za kterou se mobilní oplocení smontuje. Lze tak dobře organizovat celou akci a ušetřit náklady. Montáž 100 metrů mobilního plotu zvládnout dva zkušení pracovníci zhruba za pět hodin. Firma Promal se zabývá také výrobou stabilních plotů pro rodinné domy, průmyslové areály či sklady.

 

Témata: mobilní ploty, mobilní oplocení, ploty, plot, ploty levně | Region: Praha

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Kontaktní osoba: Alena Špinarová
Vedoucí kanceláře
pressweb@krotiteleseo.cz
Obrázek uživatele SEO Services
SEO Services, s.r.o.
Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Česká republika
pressweb@krotiteleseo.cz
Tel: +420 24174300