Lešení haki splňuje všechny nároky na bezpečné konstrukce

Lešení haki pro každou stavbu
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 10.4.2018 | Průmysl, energetika

Praha (Pressweb) - Pro efektivní stavební práce potřebujete variabilní lešení, které lze sestavit rychle a bezpečně. Zapomeňte na staré trubkové lešení, které je sice robustní, ale má méně bezpečnostních prvků. Lešení haki splňuje všechny nároky, které na toto zařízení klademe. Jeho montáž je jednoduchá, stejně jako demontáž. Při své nízké hmotnosti má vysokou nosnost a lze je postavit až do výšky 35 metrů. Lze je stavět jako řadové, prostorové, pojízdné či vysunuté. Pojízdné lešení haki se pohybuje na brzděných jednokolkách a jeho pracovní výška je maximálně 14,5 metru.

Lešení haki je variabilní

Lešení haki lze využít pro zhotovování či opravy fasád, výstavbu objektů, pro různé rampy, jeviště, tribuny a přístřešky. Výrobce nabízí pro různé účely základní, malou a mini sadu. Například mini sada má plochu 100 metrů čtverečných, čtyři podlaží, její výška je 8,16 metru a délka 12,20 metru. Lešení haki lze různě kombinovat, protože se skládá z jednotlivých dílců. Lze postavit stabilní lešení a doplnit je pojízdnými moduly. Základní pole má velikost 1,25 x 3,05 metru, výška patra je 2,04 metru. Skládá se ze sloupků, příčníků, podélníků, podlážek, celý systém doplňují patky, zábradlí a ztužení.

Někdy je výhodné si lešení haki jen vypůjčit

Ne každá stavební firma má prostory, kde může skladovat lešení. Pro takové případy je vhodné využít půjčovnu. Například firma Promal z Jílového u Prahy má k dispozici půjčovnu lešení haki a podle potřeby je doveze až na místo stavby, kde je smontuje či demontuje. Stavbaři tak mají jistotu, že všechny díly jsou bezpečné a v pořádku. Promal vyrobí i atypické díly či podlážky, pokud jde o výjimečnou stavbu. Pro montáž u objektů, které mají balkony, terasy či velké přesahy se vyplatí pozvat si zkušené montéry. Jen tak se zajistí bezpečnost pracovníků.

 

Témata: lešení Haki, haki, levné lešení Haki, půjčovna lešení Haki | Region: Praha

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Kontaktní osoba: Alena Špinarová
Vedoucí kanceláře
pressweb@krotiteleseo.cz
Obrázek uživatele SEO Services
SEO Services, s.r.o.
Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Česká republika
pressweb@krotiteleseo.cz
Tel: +420 24174300