Problémy s dluhy? Řešením může být výkup nemovitosti. Na tohle si dejte pozor!

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 9.4.2018 | Reality, bydlení

Půjčky vám přerostli přes hlavu a bojíte se, že to skončí exekucí? Pokud máte nemovitost, můžete se rozhodnout pro její prodej a ze získané částky dluhy umořit. Jaké jsou možnosti při prodeji nemovitostí a na co si dát pozor?

Když se rozhodnete prodat nemovitost

Není to snadné rozhodnutí a je dobré pečlivě zvážit všechny možnosti. Pokud však nemáte jiné řešení, není na co čekat. Při prodeji nemovitosti máte několik variant, jak postupovat. Buď se rozhodnete pro klasický prodej za předpokládanou tržní cenu. V takovém případě je však nutné počítat s tím, že hledání kupce může nějakou dobu trvat. Když spěcháte, nabízí se cesta snížení prodejní ceny, což by mohlo urychlit hledání vhodného zájemce. I tak ale může být čekání příliš dlouhé a vy se mezitím dostanete do problémů. Nejrychlejším řešením tíživé situace tak zůstává výkup nemovitosti.

S výkupem nečekejte do poslední chvíle

Hodně lidí dělá chybu v tom, že čeká až do poslední chvíle, kdy je na nemovitost uvalena exekuce a vy se blížíte k řešení v podobě insolvenčního řízení. Jakmile tedy začnete tušit, že spějete přesně do tohoto bodu, rozhodněte se pro výkup nemovitosti včas. Obraťte se na odborníky a nechte si vypracovat cenovou nabídku.

Vyberte si ověřenou a spolehlivou firmu

Prvořadý je výběr společnosti, u které se pro výkup nemovitosti rozhodnete. Přečtěte si zkušenosti předchozích klientů a nastudujte si co nejvíce ohledně nabídky, kterou dostanete. Nebojte se ptát na detaily a snažte se na nic nezapomenout. Solidní realitní kancelář Praha vám rovnou sdělí, že při rychlém výkupu nedostanete 100 % tržní ceny, ale musíte počítat s lehce sníženou výslednou cenou. Na druhou stranu vám ale připraví solidní nabídku, jejíž největší výhoda spočívá v rychlosti vyřízení.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484
440 01 Louny
Kontaktní osoba: Bc. Petra Houdová
info@mediaup.cz
Jsme digitální agentura nabízející full-service pro Váš business na internetu. Specializujeme se na SEO optimalizace, PR, PPC a Social marketing.
MediaUp Agency s.r.o.
U Pramenu 2484
440 01 Louny
Česká republika
info@mediaup.cz
Tel: +420 737 393 667