Jaro je tady! Je nejvyšší čas připravit se na novou sezónu.

Zadavatel: IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o. | 26.3.2018 | Stavebnictví

Polná (Pressweb) - Společnost IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o. specialista na úspory energií, vám poradí, jak nejvíce ušetřit a jaké zvolit ideální řešení – ušetřit až 30% nákladů za topení.  Ukáže vám, jak bojovat s plísní a žít zdravě a to s více než 15letou zárukou.

Pokud chceme hodně ušetřit a málo do toho investovat (jak se říká za málo peněz hodně muziky), musíme začít tam, kde utíká hodně tepla. Pokud tedy chceme rychle ušetřit, jako první krok bychom měli zvážit zateplení stropu – ideálně použít systém MAGMARELAX®.
 

Co je systém MAGMARELAX®?
Už na základní škole v hodinách fyziky jsme se všichni učili o tom, že teplo stoupá vzhůru. Teplejší vzduch se drží v horních částech místností a budov a naopak chlad se drží u podlahy. Teplo si doslova hledá každou skulinku, kudy by z domu uniklo. Vše souvisí se zákonem zachování energie, kdy energie (tedy i teplo) proudí z míst s vyšším potenciálem do míst s nižším potenciálem. Pokud tomu chceme zamezit, musíme mu do cesty postavit nějakou překážku, vhodná je foukaná izolace.
Systém MAGMARELAX®  obsahuje speciální protipožární minerální izolaci, která odolává teplotě 2.000°C, patentovaný stropní systém pro možnost dalšího využití půdy, energetické poradenství se zárukou. Izolace stropu je doslova za hubičku. Je to rychlé a vysoce účinné. Ve stropě totiž nejsou okna ani dveře, nemusíte dělat omítky, na půdu vede jen jeden malý vstup často jen 40x60 cm. Strop často také tvoří velkou plochu domu, a tedy hodně tepla jím uteče.

je to rychlé, bez odpadů a zbytků. Pro zákazníky tato technologie znamená velkou úlevu. Už žádné lešení, nošení materiálu přes obytné prostory, velký úklid atd. Za jeden den je zpravidla hotovo, a co je podstatné, účinek je okamžitý www.mojeizolace.cz.
 

Už jste slyšeli o Ipéčkách?
Nejste ve své stávající práci úplně spokojeni? Chcete ve svém pracovním životě vyzkoušet něco nového? Staňte se novým členem týmu IP Polná.
Představujeme Vám nové informativní webové stránky www.praceproipecka.cz společnosti IP Polná, které Vám představí nejen samotnou společnost, ale také jak funguje a pracuje se svými lidmi.

Na stránkách najdete spousty zajímavých informací o filozofii a kultuře firmy. Seznámíte se s naším vedením společnosti, s jednotlivými divizemi Izolace, Revitalizace bytových domů, Energetické projekty a IP invest, s historií majitelů firmy a celkově dostanete pohled do života firmy na Vysočině.
 

Naše společnost spojuje lidi různých profesí ke společnému cíli. Hledáme lidi, kteří chtějí více než jen spokojeně pracovat. V rámci společnosti budujeme samozřejmě vzájemnou důvěru. Odpadá tak přebytečná administrativa. Snažíme se dělat věci spíše jednoduše. Všichni mají možnost zapojit se do procesů bez ohledů na jejich pracovní místo.
V naší práce realizujeme inovativní nové projekty, kde často potřebujeme velkou dávku odvahy a také invence a pevné vůle. Když jdete cestou, kterou před vámi ještě nikdo nešel, je to vzrušující.

A odměna pro Vás
Pravidelně se scházíme i na firemních kulinářských a sportovních akcích, v jejichž vedení se střídají jednotlivé úseky firmy i jednotlivci. Nejen, že si užijete dobrou zábavu, ale hlavně pocítíte, jakého dobrého týmu jste součástí.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o.

Tyršova 405
588 13 Polná
Kontaktní osoba: IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o.
info@ippolna.cz
+420 567 212 412
Obrázek uživatele Sarka
IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o. je specializovaná společnost zabývající se úsporou energií v prostředí veřejného a komerčního sektoru i domácností. Je výhradním tuzemským dodavatelem systému foukané kamenné vlny MAGMARELAX. Nedílnou součástí práce je poradenská činnost, zejména pak návrhy opatření... vice ›
IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o.
Tyršova 405
588 13 Polná
Česká republika
Tel: +420 725 260 923