Kvalitní papírové dortové krabice

Zadavatel: BEOM.cz | 19.3.2018 | Obchod, e-commerce
Xobaly.cz
Autor fotografie:

Jste profesionální pekař nebo pečete dorty jen tak pro radost pro členy své rodiny či přátele a potřebujete dortové krabice, abyste měli dorty v čem přenést? Český internetový obchod XOBALY Vám nabízí dortové krabice různých velikostí za skvělé ceny. Kromě dortových krabic si zde můžete pořídit i jiné doplňky jako jsou podložky nebo dortové krajky.

Dortové krabice různých velikostí

V každé cukrárně si koupíte dort různé velikosti a tomu musí být přizpůsobena i správná velikost krabice. V internetovém obchodě Xobaly.cz můžete pořídit dortové obaly jak klasické velikosti, tak třeba i ve velikosti 32x32cm. V nabídce zde najdete i dortové krabice s uchy, aby se dort nebo výslužka, třeba ze svatby, lépe přenášela. V nabídce naleznete nejen čistě bílé dortové krabice, ale i dortové krabice, které na sobě mají potisk, což vypadá velice pěkně, pokud chcete dort věnovat někomu jako dárek. Krabice jsou z kvalitního tvrzeného papíru, který dobře drží tvar a jen tak se nerozmáčí. Dortové krabice ovšem nemusíte využít jen na přepravu dortů, ale třeba i jiných zákusků či chlebíčků, pokud se třeba chystáte někam na oslavu a potřebujete přepravit nějaké pochutiny sebou. Ozdobit dortovou krabici uvnitř můžete třeba krajkou, a nebo položit dort ještě na podložku, aby se Vám s ním po vyjmutí z krabice lépe manipulovalo. Na malé dortíčky nebo zákusky můžete použít cukrářské košíčky.

Dortové krabice do cukrárny i do domácnosti

Nakupovat můžete v pohodlí vašeho domova. Všechny dortové krabice, podložky, krajky či košíčky jsou v internetovém obchodě skladem a odesílané jsou do 24 hodin, takže na své zboží nebudete dlouho čekat. Mimo dortových krabic v obchodě pořídíte třeba i jednorázové plastové nebo papírové nádobí, papírové tašky, hygienické pomůcky a jiné.

Témata: dortové krabice | Region: ČR

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz