redBUX: Mediální "tahák" roku 2018 – nyní koupíte s 50% přeprodejním bonusem!

redBUX, nová kryptoměna Adult-Branches, může být nyní již PŘED oficiálním zahájením předprodeje ICO kupována u BRIC INVEST s 50% bonusem – investoři tak mohou už dnes realizovat přímý nabalovací efekt 11 %!
Zadavatel: BRIC HOLDING SE | 14.3.2018 | Finance, ekonomika
Autor fotografie:
Bric-holding.com

Berlín/Praha (Pressweb) - 14. 3. 2018: Tisk si již začal ICO roku všímat: zadáte-li do Googlu „redBUX ICO“, naleznete tucty článků, které již nyní hodnotí šance redBUX u ICO, jehož oficiální fáze předprodeje začíná 22. března, jako více než „růžové“. U takzvaného ICO (Initial Coin Offering) roku jsou poprvé nabízeny tokeny pro zavedení nové kryptoměny redBUX. BRIC INVEST (www.bric-holding.com) nyní nabízí investorům jedinečnou šanci docílit již PŘED zahájením oficiálního předprodeje nabalovací efekt – pouze zde jsou poptávané tokeny redBUX s předběžným předprodejním bonusem 50 %. Kdo tedy kupuje již nyní, obdrží 150 tokenů redBUX za každé euro místo 135 tokenů, které za jedno euro obdrží v oficiálním předprodeji – to odpovídá okamžitému zisku 11 % ještě dříve, než bude zahájen vlastní předprodej!

Tisk pěje na redBUX chválu již nyní. Kryptoměna je vydána berlínským specialistou na virtuální realitu Memento a bude použita jako exkluzivní platidlo mezinárodně řízených poskytovatelů obsahu pro dospělé jako WickedPictures a iwantEmpire v prostředí virtuální reality vrXcity:

ListICI.io např. doporučuje tokeny redBUX, protože „více než 6 000 partnerů průmyslu pro dospělé jako WickedPictures sází na redBUX a bude novou kryptoměnu plně integrovat do svých trhů“.

Na Wallstreet Online se uvádí: „ICO od me.mento 3D by mohlo přistát mezi TOP 10 roku,“ respektive „redBUX – ICO roku z Německa.“ V článku autor říká: „Myslíme, že jsme našli nejlepší ICO roku. Pro zajímavost pochází tento ICO z Německa [...], který má podle našeho názoru potenciál stát se obrovským úspěchem.“

Na hodnoticím portálu ICO – ICOmarks.com – dostává redBUX ICO TOP-Rating 4.8 (z maximálně 5.0!). Analytici ICOmarks argumentují: „Tento token radikálně změní druh a způsob, jakým využívá celá generace zábavu pro dospělé. Představ si, že můžeš provádět interakci s aktuálními, úplně animovanými, uměle inteligentními a samozřejmě se pohybujícími avatary erotických hvězd. Můžeš s nimi mluvit, dotýkat se jich a dělat vše, co chceš. Ty vytváříš obsah, vše je možný. Ty jsi šéf v celosvětově první interaktivní erotické platformě virtuální reality pro dospělé“.

Kdo si zajistí již nyní podle výroků tisku a analytiků nanejvýš slibné tokeny redBUX a chce si zajistit již PŘED zahájením předprodejní fáze počáteční výhodu 10 %, má u pražské investiční společnosti BRIC SE už jen několik dnů šanci upsat kryptoměnu do 22. 3. 2018 s bonusem za dřívější nákup 50 %!

K tomu musejí kupující upsat tokeny redBUX alespoň za 500 € a za to obdrží 75 000 tokenů, které jim na začátku oficiálního předprodeje BRIC INVEST připíše k dobru do peněženek – Wallet.

Nezávisle na množství koupených tokenů vybírá BRIC INVEST jednorázový poplatek za upsání ve výši 50 € – bez ohledu na to, zda investor upíše za 500 € (minimální úpis) nebo 50 000 € – poplatek je jednorázově.

Další informace: www.bric-holding.com

Nyní upsat: https://bric-holding.com/bric_kontakt.html

Témata: kryptoměny | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

BRIC HOLDING SE

Klimentská 52
110 00 Praha 1
Obrázek uživatele BRIC HOLDING SE
Společnost BRIC INVEST nabízí zainteresovaným stranám konzervativní, výnosné a spekulativní scénáře inovací s konkrétním budoucím potenciálem. Speciální investiční příležitosti v nejnovějších trendech a technologiích, které poskytují jedinečný růstový potenciál, jsou naším specifickým... vice ›
BRIC HOLDING SE
Klimentská 52
110 00 Praha 1
Česká republika