Správa nemovitostí nabízí hned několik výhod

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 26.2.2018 | Reality, bydlení

Stále rozšířenějším pojmem je správa nemovitostí, což je služba, o kterou se zajímá čím dál více lidí. Pro někoho je to možná neznámý pojem, se kterým se buď ještě nesetkal, nebo se o jeho význam blíže nezajímal. A to je škoda, protože i vám se možná jednoho dne tato služba bude hodit. Pojďme si ji blíže představit, ať i ten, kdo tuhle službu ještě nezná, má konečně jasno o jejím významu!

Co je správa nemovitostí?

Jak jsme se již zmínili o pár řádků výše - správa nemovitostí je služba, kterou poskytuje známá realitní kancelář HappyHouseRentals.com působící v našem hlavním městě. Ve skutečnosti se jedná o jednu z nejúspěšněji poskytovaných služeb, která se těší velké oblibě a nachází si stále více a více zájemců. Cílem této služby je nabídnout majitelům nemovitosti plnohodnotný servis v podobě péče o danou nemovitost - ať už se bude jednat o dům či byt. Nachází-li se majitel například v zahraničí, poskytne realitní kancelář jeho byt či dům k pronájmu, přičemž vše potřebné vyřídí a obstará za něj. Klient tak nenechá svou nemovitost bez dozoru, jen tak ladem skladem, ale nabídne jí k dlouhodobému nebo krátkodobému pronájmu.

Jaké to má výhody?

Správa nemovitostí je jedna výhoda za druhou. Za prvé vaše nemovitost získá pravidelný a důsledný dohled, bude tak v bezpečí. Za druhé se nemusíte o nic starat, realitní kancelář za vás sepíše smlouvu s nájemníky, vyřeší přepis záloh, postará se o držení klíčů v době, kdy nemovitost zrovna nebude využívána. Za třetí získáte profesionální přístup, jednání na vysoké úrovni a služby na míru vašim představám, přáním a požadavkům.

Co všechno správa nemovitostí zahrnuje?

Některé služby jsme již nastínili trochu výše, nicméně to rozhodně není všechno. Správa nemovitostí je obsáhlá služba, se kterou získáte záznamy o všech příjmech a výdajích, získáte základné účetnictví i právní poradenství. Služba zahrnuje profesionální fotografie a umístění inzerátu o pronájmu na známých inzertních serverech. Součástí služeb je i kontrola nemovitosti, inspekce a údržba nemovitosti.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484
440 01 Louny
Kontaktní osoba: Bc. Petra Houdová
info@mediaup.cz
Jsme digitální agentura nabízející full-service pro Váš business na internetu. Specializujeme se na SEO optimalizace, PR, PPC a Social marketing.
MediaUp Agency s.r.o.
U Pramenu 2484
440 01 Louny
Česká republika
info@mediaup.cz
Tel: +420 737 393 667