Kde všude využít průmyslové utěrky?

Zadavatel: BEOM.cz | 21.2.2018 | Průmysl, energetika
Xobaly.cz
Autor fotografie:

Průmyslové utěrky jsou využívány v řadě provozoven a v průmyslových dílnách. Proč tomu tak je a jaké jsou jejich přednosti? Tak především se řadí mezi produkty s vysokou absorpcí a stálostí. Na rozdíl od jejich papírových variant. Kde všude je lze využít?

Průmyslové utěrky v automobilovém průmyslu

Například v automobilovém průmyslu lze tyto velmi pevné průmyslové utěrky využít k otírání jednotlivých součástek, nebo k leštění, které je v tomto průmyslu naprosto nezbytné. Utěrky pojmou i olejnaté nebo mastné tekutiny, nebo rozpouštědla. Díky jejich extra pevnosti se nerozmočí a netrhají, proto je možné je využívat právě pro tyto účely. Dále nezanechávají stopy vláken, proto se hodí i k již zmíněnému leštění.

Průmyslové utěrky v hotelových zařízeních

I v restauračních provozovnách nebo hotelových zařízeních jsou průmyslové utěrky velmi využívané. Díky jejich vysoké schopnosti absorbovat velké množství tekutin, například. Takže k otírání i leštění právě v těchto provozech, kde je velmi dbáno na dokonalou čistotu a prvotřídní úroveň hygienických podmínek.

Průmyslové utěrky v laboratořích

Průmyslové utěrky lze využít i v lékařských nebo chemických laboratořích. Díky jejich přednostem jsou přímo předurčeny pro práci s chemikáliemi a dalšími ne zcela běžnými látkami, kde právě papírové ubrousky selhávají a nestačí jejich pevnost a savost.

Díky výběru různých velikostí i barevných zpracování v nabídce si můžete vybavit svou provozovnu přesně těmi produkty, které pro práci potřebujete. V sortimentu naleznete produkty značek Katrin a Tork včetně nástěnných, či volně stojících držáků na role. K dostání jsou průmyslové utěrky balené ve vzhledných krabičkách se systémem vytahování po jednotlivých listech.

Témata: průmyslové utěrky | Region: ČR

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz