Kvalitní průmyslové utěrky pro náročná řemesla

Zadavatel: BEOM.cz | 19.2.2018 | Průmysl, energetika
KatrinCz.eu
Autor fotografie:

Pracujte v průmyslové dílně, v lékařské laboratoři, nebo dalších náročných provozech? Pak jistě víte, že ke své práci potřebujete nejen funkční stroje, ale také další nezbytné pomůcky. V těchto odvětvích nacházejí velké uplatnění například průmyslové utěrky, které máme v nabídce.

Průmyslové utěrky se vyznačují extra pevností a stálostí materiálu. Na rozdíl od obyčejných papírových ubrousků nebo utěrek nezanechávají stopy vláken a mají vysokou absorpční schopnost. Jsou schopny pohlcovat a vsakovat nejen klasické tekutiny, ale i chemikálie, či olejnaté tekutiny. Nepromočí se, a proto jsou ideální k otírání, čištění nebo leštění. Lze je využít i pro práci s rozpouštědly pro zbavení mastnoty například strojírenských součástek.

PRŮMYSLOVÉ UTĚRKY RŮZNÝCH DRUHŮ

V naší nabídce najdete různé barvy, takže můžete snadno i opticky rozlišit, které průmyslové utěrky pro kterou činnost zrovna vybrat. Dále můžete vybírat různé velikosti rolí v různých rozměrech. V neposlední řadě nabízíme i různé kvality prvotřídních provedení od obyčejnějších a tedy i levnějších až po náročnější varianty. K dostání máme tři modelové řady značky Katrin, ne které jste zvyklí a dále jsou k dostání i průmyslové utěrky značky Tork.

Nabízíme dále i netkané průmyslové textilie a to v praktických rolích, ale i v prakticky balených krabičkách s možností vytahování po jednom listu. Zakoupit můžete společně s vaším výběrem průmyslových utěrek i stojan na průmyslové utěrky, které je vždy udrží v čistotě a ihned připravené k použití.

Průmyslové utěrky najdou využití kromě průmyslu a strojírenství i v hotelech, restauračních zařízeních nebo provozovnách, v automobilovém průmyslu a dalších odvětvích. Nabízíme Vám proto širokou nabídku různých variant a provedení, které můžete zakoupit za velmi výhodné ceny.

Témata: průmyslové utěrky | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz
Obrázek uživatele BEOM.cz
V oblasti online marketingu se pohybujeme již více jak 7 let, spolupracujeme s největšími českými vyhledávači Seznam a Google. Věříme, že díky našim znalostem a zkušenostem můžeme nabídnout pomoc Vaší firmě s růstem. Ke klientům přistupujeme individuálně. Zajímají nás Vaše záměry a cíle, abychom... vice ›
BEOM.cz
Česká republika
info@beom.cz