Starožitné šperky – dodají vám punc výjimečnosti

Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 8.2.2018 | Kultura, hudba, divadlo

Praha (Pressweb) - Víte, že módní návrháři se často inspirují minulostí, například divokými padesátými léty minulého století nebo obdobím swingu ve dvacátých a třicátých letech? A viděli jste už starožitné šperky z této doby? Mnohé jsou skutečně krásné a dodají vám punc výjimečnosti. Ale nenajdete je v běžných obchodech. Tam se vám snaží prodat nejnovější kusy. Vy ale hledáte něco trvalého, kvalitního, co prověřil čas. Musíte se obrátit na prodej starožitností, a pokud budete mít štěstí, najdete tam klenoty, které hledáte. Nosit starý šperk je výsada. Vždyť se za tím skrývá nějaký zajímavý příběh, škoda jen, že se ho nedozvíme.

Starožitné šperky – od drobných kousků až po honosné náhrdelníky

Starožitné šperky – to je celá kategorie krásných klenotů, od drobných náušnic až po velké a honosné náhrdelníky. Jsou zlaté, stříbrné a většinou zdobené drahými kameny. Nemusí to být diamanty, to je dnes spíš móda, v minulosti se používaly drahokamy nejrůznějšího původu. Dnes obdivujeme, jaké krásné odlesky a barvy tyto kameny vytvářejí. Staří zlatníci a šperkaři znali tajemství vzácných kamenů a dokázali využít jejich jedinečných barev a třpytu. Někdy si říkáte: Dokáží dnešní zlatníci vytvořit takové nádherné kousky? Starožitné šperky dnes právem obdivujeme.

Vyberte si vzácné drahokamy a vložte je do nového šperku

Starožitné šperky nejsou jen hotové klenoty, které si můžete hned vzít na sebe. V nabídce starožitností jsou třeba jen jednotlivé vybroušené kameny, které vám zkušený klenotník zasadí do nového šperku. A víte jak krásně září při dopadu světla opál, český rubín, topaz či ortoklas? Například opálů je celá řada, velmi ceněný je ohnivý opál s divokými rudými odlesky. V minulosti si lidé více vážili drahých kamenů, věřili, že drahokam dodává svému nositeli nové vlastnosti, formuje jeho charakter. Starožitné šperky jsou skvělým dárkem, který ocení ženy i muži.

Témata: starožitné šperky, starožitnosti, starožitné náušnice, prodej starožitností | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2