Elegantní a funkční dávkovače na tekutá mýdla a pěny

Zadavatel: BEOM.cz | 20.1.2018 | Obchod, e-commerce
Xobaly.cz
Autor fotografie:

Doba, kdy vedle každého umyvadla visel klasický bavlněný ručník a na umyvadle jste našli mýdlenku s tuhou kostkou mýdla, je již neodmyslitelně pryč. Moderní čas vyžaduje moderní řešení a přim hrají papírové ručníky, které jsou velmi hygienické a velmi oblíbená tekutá a pěnová mýdla. Jsou kvalitní, příjemné parfémovaná a pohodlná na užívání.

Kde najdete dávkovače na tekutá mýdla a pěny?

Dávkovače na tekutá mýdla a pěny již v dnešní době naleznete snad kdekoliv. Ať už jsou to klasické domácnosti, kde se dbá na pohodlnou variantu, kanceláře, či firemní prostory, nemocnice, školy, hotelová a rekreační zařízení, nebo nákupní centra. Zde všude mají dávkovače své místo a i společnost takřka vyžaduje jejich umístění na toaletní a sociální zařízení.

V čem mají dávkovače na tekutá a pěnová mýdla výhodu?

Pokud hledáte opravdu kvalitní řešení pro snadnou údržbu a zajištění vysoké míry hygieny, dávkovače na tekutá mýdla a pěny Vás rozhodně nezklamou. Jsou řešena z odolných plastů, často s průřezem z čirého plastu tak, aby bylo vidět, kolik náplně je uvnitř dávkovače ještě k využití. Jsou komfortní pro používání i údržbu. Lze na nich nastavit dávkování, proto představují i úsporné řešení a významně dokáží zamezit plýtvání. Umístit je lze nejen k umyvadlům, ale i do sprchových koutů, přičemž si z nabídky můžete vybrat i náplně v podobě sprchových gelů, které jsou vhodné pro ženy i pro muže – právě tuto variantu jistě ocení rekreační a hotelová zařízení, či lůžkové části nemocnic.

Značkové dávkovače na tekutá mýdla a pěny

V sortimentu internetového obchodu Xobaly.cz naleznete širokou nabídku. Dávkovače na tekutá mýdla a pěny Tork, dále značku Katrin, nebo Laveli. Veškeré varianty jsou velmi robustní, proto jsou vhodné k častému i nadměrně frekventovanému využití. Nabízíme designově řešené varianty, které jsou v ucelených řadách i s dalším sortimentem pro sociální zařízení. 

Témata: dávkovače na tekutá mýdla a pěny, Katrin, Tork, Laveli | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz
Obrázek uživatele BEOM.cz
V oblasti online marketingu se pohybujeme již více jak 7 let, spolupracujeme s největšími českými vyhledávači Seznam a Google. Věříme, že díky našim znalostem a zkušenostem můžeme nabídnout pomoc Vaší firmě s růstem. Ke klientům přistupujeme individuálně. Zajímají nás Vaše záměry a cíle, abychom... vice ›
BEOM.cz
Česká republika
info@beom.cz