Samonosné brány jsou ideální v místech, kde bývá v zimě více sněhu

Samonosné brány fungují skvěle i když je v zimě více sněhu
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 18.1.2018 | Reality, bydlení

Praha (Pressweb) - Oblíbenou variantou posuvných bran jsou samonosné brány. Nepohybují se po kolejnici, ale 5 až 10 centimetrů nad terénem. Základem jsou dva posuvné vozíky pevně připevněné k betonovému bloku na jedné straně vrat. Tento typ bran je výhodný zejména v období, kdy se objevuje sníh, námraza nebo kdy vítr navane k vratům kupy listí. U samonosné brány vrstva sněhu překrývající spodek brána nevadí, jen v případě větší sněhové nadílky je nutné sníh ve směru pohybu brány odklidit. U samonosných bran lidé oceňují snadné ovládání, minimum údržby a zejména komfort. Z auta nemusíte nevystoupit při odjezdu ani při příjezdu do domu.

Samonosné brány se ovládají dálkovým ovladačem nebo mobilem

Při instalaci samonosné brány je důležité, abyste měli dostatečný prostor na jedné straně oplocení. Křídlo brány se při otevírání posune podél jedné strany plotu. Důležitý je také pohon, který slouží k pohybu bran. Spolehlivý je pohon bran BFT, který ke svým automatickým pojezdovým branám montuje firma Promal z Jílového u Prahy. Samonosné brány se montují k rodinným domům, administrativním objektům a průmyslovým areálům. Jsou vyrobeny z pozinkované oceli a brání vstupu nezvaných osob. Ovládají se dálkovým ovladačem nebo mobilním telefonem přes GPS.

Pohon bran BFT má několik funkcí pro otevírání

Pohon bran BFT pracuje na hydraulickém principu. Rozpětí teplot, při kterém pohon bez problémů funguje, je  -30° až +55° Celsia, což je v našich podmínkách více než dostatečné. Pohon umožňuje několik funkcí například běžné otevření, rychlé otevření, částečné otevření. Při zavírání se brána v závěru zbrzdí a bezhlučně se uzavře. Celý balíček obsahuje vlastní pohon, řídicí jednotku, fotobuňku, elektromechanické koncové spínače, maják, ovladač a upevňovací základnu. Kromě ovladačů a GPS ovládání se k otevírání brány stále častěji používá mikrovlnný princip. Při příjezdu k bráně, řídicí jednotka reaguje automaticky na čip, který si umístíte v autě.  

 

Témata: samonosné brány, samonosná brána, brány na ovládání, vrata, brány, pohon bran BFT | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Kontaktní osoba: Alena Špinarová
Vedoucí kanceláře
pressweb@krotiteleseo.cz
Obrázek uživatele SEO Services
SEO Services, s.r.o.
Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Česká republika
pressweb@krotiteleseo.cz
Tel: +420 24174300