Je nutná oprava, karma někdy zlobí

Karma někdy zlobí
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 15.1.2018 | Průmysl, energetika

Praha (Pressweb) - Jestliže máte starší plynový spotřebič, občas musíte zavolat opraváře. Týká se to značek Gamat, Mora i Karma. Oprava je nutná v případě, že hořáky špatně fungují, je vyšší spotřeba plynu nebo nefungují bezpečnostní pojistky. Otálet s opravou se nevyplácí. Jestliže vám v zimě přestane fungovat plynové topidlo, s přivoláním opraváře asi nebudete váhat. Zůstat v bytě pár dní bez topení není nic příjemného. V případě teplé vody můžete pár dní vydržet.  Ale co když někde uniká plyn? Ne vždy je to možné zjistit čichem. Raději vždy si zavolejte servisního technika, když plynový spotřebič přestane fungovat.

I přes pravidelné kontroly je oprava plynového spotřebiče někdy nezbytná

Když máte pravidelné kontroly plynových spotřebičů, měly by fungovat spolehlivě a není nutná jejich oprava. Karma nebo topidlo však mohou náhle selhat, protože životnost některého dílu či součástky skončila dříve, než se předpokládalo. S tím se nedá nic dělat. Zapište si do svého diáře: oprava karma, a začněte shánět servisní firmu. U průtokových ohřívačů značky Mora se musí například měnit vadné membrány, termočlánky i čidla, u karem se vyměňuje těsnění, často se musí vyčistit výměníky, hořáky i trubky. U plynových topidel mohou být špatné piezo-elektrické zapalovače, regulátory či regulační hlavice.

Plynoservis Praha se specializuje na značky Mora, Karma, Gamat

Oprava karma“ – takový zápis v diáři nesmíte podcenit. Pokud se obrátíte na Plynoservis Praha, který zajišťuje servis spotřebičů nejen v Praze, ale také ve Středočeském kraji, máte jistotu, že opravář přijde brzy. Firma nabízí 24hodinový servis pro Prahu a okolí. Specializuje se na značky Mora, Karma a Gamat. Jde nejen o opravy průtokových ohřívačů, topidel, kotlů a sporáků, ale i o pravidelné revize a kontroly. Předpisy pro plynové spotřebiče jsou stále přísnější. Firma zajistí i výměnu starých plynových kohoutů za nové kulové uzávěry.

 

Témata: oprava karmy, karma, karma oprava, karma servis | Region: Praha

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Kontaktní osoba: Alena Špinarová
Vedoucí kanceláře
pressweb@krotiteleseo.cz
Obrázek uživatele SEO Services
SEO Services, s.r.o.
Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Česká republika
pressweb@krotiteleseo.cz
Tel: +420 24174300