Půjčovna lešení je výhodná pro malé i velké stavební firmy

Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 19.12.2017 | Průmysl, energetika

Praha (Pressweb) - Při výstavbě nadzemních objektů, při opravách fasád či balkonů potřebujete kvalitní a bezpečnou lešenářskou konstrukci s podlážkami. Musí být variabilní, stabilní, pevná a snadno smontovatelná. Mít vlastní konstrukci pro výškové práce, když ji nevyužíváte tak často, není výhodné. V takovém případě přijde vhod půjčovna lešení.  U pronajatého lešení máte jistotu, že konstrukční díly budou v pořádku a jejich sada bude úplná. Kdykoliv můžete požádat o doplnění dílů, a platíte pouze za dobu využití. U pronájmu vám ubydou starosti se skladováním a transportem. Firmy, které je půjčují, vám lešenářské díly často přivezou až na místo stavby.

Půjčovna lešení nabízí kvalitní a moderní lešenářské konstrukce

Půjčovna lešení – to je dobrý způsob zbavit se starostí s jednou z důležitých stavebních činností. Firmy, které tuto činnost provozují, doplňují chybějící díly a snaží se, aby měly co nejmodernější konstrukci. Vývojem prochází lešenářská konstrukce i jednotlivé díly. Je snaha zvyšovat bezpečnost pracovníků, kteří ve výškách pracují, protože bezpečnostní předpisy jsou stále přísnější. Pro stavební firmy je proto nevýhodné mít vlastní lešenářskou konstrukci, která někdy i měsíce leží ve skladu nevyužitá. Půjčovna lešení je proto výhodnější. 

Lešení Haki je variabilní, lehké a zároveň s vysokou nosností

Firma Promal půjčuje stavebním firmám lešení Haki. Je variabilní, skládá se z několika sad podle výšky stavby či fasády, snadno se montuje a demontuje. Stavebníci oceňují, že má nízkou hmotnost, ale vysokou nosnost. Pro nátěry fasád se využívá varianta, která je vybavena kolečky, takže lešenářská konstrukce se snadno přemísťuje. Lešení Haki se v základním provedení skládá z podélníků, sloupků, příčníků a zábradlových dílů. Je doplněno výstupními žebříky, závěsnou kladkou a prvky ke kotvení a zpevnění konstrukce. 

 

Témata: lešení, lešení Haki, půjčovna lešení, lešení prodej, lešení haki půjčovna | Region: Praha

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Kontaktní osoba: Alena Špinarová
Vedoucí kanceláře
pressweb@krotiteleseo.cz
Obrázek uživatele SEO Services
SEO Services, s.r.o.
Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Česká republika
pressweb@krotiteleseo.cz
Tel: +420 24174300