Mobilní oplocení se hodí pro sportovní nebo venkovní akce

Mobilní oplocení pro sportovní nebo venkovní akce
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 14.12.2017 | Stavebnictví

Praha (Pressweb) - Potřebujete oplotit areál pro výstavu drobného zvířectva nebo pro studentský majáles? K tomu je ideální mobilní oplocení NORD nebo mobilní oplocení nsh.  Umožní ohraničení areálu, kam budou moci pouze platící diváci a zabrání vstupu nežádoucích osob. Pro kulturní, sportovní či jiné společenské akce je toto oplocení důležité. Bez oplocení nemáte žádnou možnost vybírat vstupné, protože neoddělíte platící od neplatících návštěvníků. Určitě nebudete mít desítky pořadatelů, kteří by strážili zájmový prostor. To zajistí pouze přenosné oplocení, které má i mobilní bránu, kde instalujte pokladnu.

Mobilní oplocení NORD má plechové plotové díly

Mobilní oplocení NORD se skládá se sloupků, patek a plotových dílů, které jsou vyrobeny z prolisovaného plechu. Hodí se pro akce, u nichž nechcete, aby je někdo skrze plot sledoval. Mobilní oplocení NORD lze využít například u venkovních divadelních představení, různých přehlídkových akcí, nebo pro oplocení areálu, kde probíhá nová výstavba. Některé stavební firmy totiž nemají rády, když je jejich stavební činnost pod „drobnohledem“ kolemjdoucích. Má to smysl i pro bezpečnost provozu, protože zloděje mohou lákat drahé stroje a kvalitní nářadí.

Mobilní oplocení nsh je vhodné pro oplocení velkých areálů

Dalším typem přenosného oplocení je mobilní oplocení nsh. Skládá se ze sloupků, patek a svařované pozinkované sítě s několika prolisy. Oplocují se jím stavby i veřejné sportovní či kulturní akce. Slouží pro oplocení akcí, které probíhají na velké ploše. Výhodou je, že toto oplocení nelze tak snadno překonat, protože dráty jsou poměrně silné a konstrukce odolná. Díky povrchové úpravě má mobilní oplocení nsh  dlouhou životnost a odolává různým povětrnostním vlivům. Staví se poměrně snadno a rychle. Zkušení pracovníci je také rychle rozmontují, takže pronajatý areál je možné po skončení akce dát rychle do pořádku.

 

Témata: mobilní oplocení, mobilní ploty, ploty, mobilní ploty rychle | Region: Praha

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Kontaktní osoba: Alena Špinarová
Vedoucí kanceláře
pressweb@krotiteleseo.cz
Obrázek uživatele SEO Services
SEO Services, s.r.o.
Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Česká republika
pressweb@krotiteleseo.cz
Tel: +420 24174300