Staňte se s novým účesem královnou silvestrovské noci

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 13.12.2017 | Služby

Hradec Králové (Pressweb) - Každá královna potřebuje svou korunu, a o vlasech se, ne nadarmo, říká, že právě ony jsou korunou ženské krásy. Abyste se svým účesem během závěrečné párty roku opravdu zazářila, přečtěte si v našem článku, jak na to.

Trendy roku 2017/2018

Moderní doba je typická svým obrovským názorovým a stylovým rozkročením. I v oblasti slavnostních účesů platí, že se nedá vysledovat žádný jednotný trend. Některé typy stylingů jsou však na výsluní přece jen vždy o něco více. Jak to bude na přelomu roku? Nic nezkazíte ultrakrátkým mikádem s jemnými vlnami. Ty také dobře vyniknou na polodlouhých vlasech. Ráznější z nás nedají dopustit na vlasy ulíznuté dozadu - zakončené buď volně, nebo ohonem.

Modrá je víc než dobrá

Přemýšlíte o něčem extravagantnějším? Hitem posledních měsíců jsou také pastelové barvy. Obzvláště světle modrá a pastelové odstíny růžové. Nesluší však každému. Raději se se svým kadeřníkem či kadeřnicí předem dobře poraďte. Pokud se však pro barvu rozhodnete, můžeme vám zaručit, že na silvestrovském večírku budete za nepřehlédnutelnou a odvážnou krásku.

Rezervujte si místo u kadeřníka včas

Blíží se nejen čas vánoční a silvestrovský. Před námi je sezóna pracovních večírků a společenských plesů. To mj. znamená, že diáře všech kadeřníků začínají být zaplněné k prasknutí. Chcete-li, aby vám to slušelo pod stromečkem i při loučení se starým rokem, rezervujte si u nich místo včas. Pokud jste z Prahy a hledáte specialisty na společenské účesy, doporučujeme vám např. kadeřnický salón Barber's wife na Praze 5.  

Dopřejte jim péči

A nezapomeňte, že nejkrásnější jsou vlasy zdravé. Zima je ovšem umí pěkně potrápit. Naše koruna chřadne jednak vlivem mrazu a druhak kvůli pobytu v přetopených místnostech. Ani jedno jim rozhodně nesvědčí. Nezapomeňte si proto napsat Ježíškovi třeba o nějakou tu pečující kúru. Při takové proceduře se vlasům vrátí jejich síla a krása a vy si po svátcích nádherně odpočinete.

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854