Luxusní koupelnu můžete mít doma i Vy!

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 15.11.2017 | Reality, bydlení

Od koupelen současné doby se očekává mnohem více, než kdykoliv dřív. Období, kdy šlo hlavně o praktičnost a místo vykonávání hlavní hygieny a tím to končilo, je za námi. Důraz je kladen nejen na samotný design celého interiéru, ale i speciální funkčnost jednotlivých kusů koupelnového vybavení. Koupelny v dnešní době představují plnohodnotný bytový prostor, který si zaslouží svou pozornost.

Chtějte pro sebe to nejlepší

Každý si zaslouží kvalitní hygienu a prostor, ve kterém se bude cítit dobře. Velké prostory nabízí mnoho možností, jak je efektivně využít. Volně stojící vany vám poskytnou nejen perfektní hygienu, relax, ale zároveň luxusní estetický prvek. Menší koupelny mohou být vybaveny moderními sprchovými kouty, které jsou opatřeny masážními tryskami a zajistí tak jedinečný pocit při koupeli.

Toaleta snů

Toaleta představuje nepostradatelnou součást každé domácnosti, ale i veřejných prostor. Závěsné WC je velmi praktickým a moderním klozetem, který dodá šmrnc celé místnosti. Výhody spočívají ve výškové nastavitelnosti, moderním designu, ale i snadné údržbě. Ten, kdo si potrpí na klasiku, žádnou škodu v koupelně neudělá ani WC kombi.

Koupelny v duchu neutrálních barev

Moderními koupelnami vládnou neutrální barvy, mezi které patří odstíny černé, šedé, hnědé a bílé. Stejně tak se však stále můžeme setkat s barvami připomínajícími vodu. Inspirace je zřejmá v přírodě. Setkat se můžeme se dřevem, kamenem či betonem, zcela ojedinělé nejsou ani jejich napodobeniny. Na zdech a podlahách jsou velké formáty obkladů a dlaždic.

Vsaďte na jistotu

Řešíte právě pořízení nové koupelny nebo renovaci té stávající? Obraťte se na specialistu, který nabízí exkluzivní koupelnové vybavení od předních výrobců. V e-shopu vse-do-koupelny.cz vás čeká nabídka toalet, van, sprchových koutů, umyvadel, vodovodních baterií a mnoha dalšího. 

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484
440 01 Louny
Kontaktní osoba: Bc. Petra Houdová
info@mediaup.cz
Jsme digitální agentura nabízející full-service pro Váš business na internetu. Specializujeme se na SEO optimalizace, PR, PPC a Social marketing.
MediaUp Agency s.r.o.
U Pramenu 2484
440 01 Louny
Česká republika
info@mediaup.cz
Tel: +420 737 393 667