Oplocení umožňuje chránit pozemek a zvyšovat pocit soukromí

Oplocení umožňuje chránit pozemek
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 12.11.2017 | Služby

Praha (Pressweb) - Rozhodnout se, jaké oplocení svého pozemku zvolíte, nebývá vždy jednoduché. Může být účelové, tedy aby chránilo pozemek buď svou výškou, pevností, či zajišťovalo soukromí, tedy aby jím nebylo vidět, co se na pozemku děje. Existují také okrasné ploty, které využívají zajímavou architekturu zdiva kombinovaného s tepanou mříží. Často také rozhoduje cena, protože například obvodové zdi jsou velmi drahé, zvláště když jsou kombinované s kovovými mřížemi. Každopádně v našem regionu je pevné ohraničení pozemku, průmyslového či sportovního areálu tradicí a bývá to většinou první stavba na pozemku.

Aby nebyly ploty průhledné, zakrývají se různými fóliemi

Nejjednodušším druhem oplocení je pletivo, které je přichyceno v určitých vzdálenostech na pevně ukotvené sloupky. Postaví se velmi rychle a svému účelu slouží dobře. Pokud chcete, aby pozemek zůstal skryt před zraky kolemjdoucích a poskytoval větší soukromí, na ploty se upevní zelená fólie. Je to opravdu jednoduchý a levný způsob, jak si na svém pozemku vytvořit oázu klidu a pohody. Nemusí být přece každý svědkem toho, jak se bavíte s přáteli, koupete se v bazénu či grilujete. Pokud srovnáte zvyky před 20 lety a nyní, většina dnešních majitelů pozemků se snaží pomocí plotů vytvořit větší soukromí než dříve.

Pro kulturní akce se využívá mobilní oplocení

Oblíbeným druhem oplocení je mobilní zařízení. Využívají je pořadatelé sportovních a kulturních akcí, kteří vybírají vstupné. Jen díky mobilnímu zařízení, které ohraničuje konkrétní pozemek, mohou oddělit platící účastníky od neplatících. Skládá se z jednotlivých plotových dílců, které jsou přichyceny na sloupcích s přenosnými betonovými patkami. Součástí této plotové bariéry jsou i brány a branky. Tento mobilní systém lze poměrně rychle sestavit a zase složit. Organizátorům jej poskytují různé firmy, které se na tyto akce specializují.

Témata: ploty, oplocení, kovovýroba, ploty na míru, oplocení na míru, mobilní oplocení | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2