Objevte kouzelné spojení masivního dřeva a rustikálního stylu

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 25.10.2017 | Reality, bydlení

Ačkoli je současná doba moderní a v mnoha ohledech i hodně dospělá, v některých věcech se i přes veškeré vymoženosti rádi vracíme k tomu, co dobře známe a co je ověřené léty. Kupříkladu takový nábytek, který se dá v dnešní době pořídit v nepřeberném množství stylů, designů a samozřejmě i z odlišných materiálů. Přesto ale spousta lidí sází na klasiku, kterou byl, je a i nadále bude nábytek z masivu.

Proč je masivní dřevo stále tak oblíbené?

Důvodů by se dalo najít hned několik. Nábytek z masivu se těší velké popularitě především pro svůj vzhled. Jak je známo, dřevo je materiál, který neustále pracuje a až s léty teprve získává tu pravou krásu, která je nezaměnitelná. Proto můžeme s klidným svědomím říci, že každý kousek masivního nábytku je svým způsobem originál - a kdo by nechtěl mít doma něco, co nikdo jiný nemá, viďte? Jeho obliba roste i díky krásné vůni a skutečnosti, že lahodí nejen oku, ale je příjemný i na dotek. V neposlední řadě se lidí pro nábytek z masivu rozhodují proto, že opravdu dlouho vydrží, řádově až několik desítek let.

Když se kloubí staré věci, vzniká nová krása

Masivní nábytek je sám o sobě kouzelný a místy až dech beroucí, zvláště pak v případě, kdy získá onu pověstnou nezaměnitelnou patinu. O to kouzelnější může být v případě, kdy se skloubí se stylem, který si možná pamatujete z dob vašeho dětství. Dříve se rustikální nábytek objevoval na chatách a chalupách našich babiček, kde jsme jej mohly jako malé děti vídat - například měly podobu truhel, postelí, skříní nebo komod. I teď, ve vymoženostmi a modernou nadupané době, se mezi námi najdou tací, kteří nedokážou odolat kouzlu kombinace masivního dřeva a rustikálního stylu.

A co na tuhle dvojici říkáte vy? Jestliže se vám zalíbila představa interiéru vonícího dřevem, z jehož nábytku dýchá nostalgická atmosféra a jediný pohled vám připomíná dětská léta u babičky na venkově, pak se podívejte na stránky nabytekmasiv.cz, kde najdete pestrou paletu výrobků, z nichž až zrak přechází.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484