Flat service s garancí

Zadavatel: SEO Linhart s.r.o. | 3.10.2017 | Reality, bydlení

Praha (Pressweb) - Pražská společnost PPM, a.s. je předním poskytovatelem komplexních služeb v oblasti správy nemovitostí. Firma běžně zajišťuje účetnictví v rámci SVJ, přičemž umožňuje i profesionální zastoupení náročné pozice jeho předsedy. V PPM se zaměřují na správu nemovitostí jako jsou panelové domy, novostavby, rekonstruované stavby, sídliště, ale i samostatné byty. V rámci odvětví nabízí například spolehlivé služby hodinového manžela v Praze i v dalších částech Čech. V nepolední řadě poskytují i komplexní služby v oblasti flat service.

Flat service s garancí

Profesionální flat service za příznivé cenové podmínky je jednou z nejoblíbenějších služeb, které společnost nabízí. Pokud jste majitelem bytu a nemáte čas na jeho správu nebo se vám zkrátka nedaří najít nájemce, pak je pro vás právě tato služba to pravé. Máte špatné zkušenosti s bývalými nebo stávajícími nájemníky? Nestíháte řešit opravy a celkovou správou vašeho bytu? Přenechejte povinnosti profesionálům. V PPM jsou odborníci s více než 20 lety zkušeností a drží například 100 % bilanci ve vyhledávání odpovídajících nájemníků. Jako jedni z mála garantují 12 měsíční délku pronájmu a v případě předčasného odchodu nájemníka zajistí zdarma jiného prověřeného nájemce. Díky těmto službám ušetříte čas, mnoho práce a bezpečně vyděláte peníze bez větších starostí.

Komplexní služby nejen v Praze

Společnost PPM funguje nejen v Praze, ale i jejím širokém okolí a v dalších místech po Čechách.  Spravuje přes 9 000 samostatných bytových jednotek ve většině lokalit hlavního města a souběžně figuruje jako profesionální správce mnoha dalších nemovitostí. PPM rovněž získalo prestižní certifikát ISO 9001:2008 v oblasti správy a údržby bytových i nebytových prostor, na jehož základě spolupracuje s množstvím dalších společností a partnerů jako FINEP a.s., Schindler ČR a.s., KONE a.s., VEOLIA ČESKÁ REPUBLIKA, a.s., Safichem Group nebo Pražská energetika, a.s..

Pokud si nevíte rady s náročnou správou vašich budov, chcete svěřit své nemovitosti
do rukou odborníků, nebo jen hledáte spolehlivého nájemníka, neváhejte a nahlédněte do služeb a ceníku. V případě zájmu nebo otázek můžete PPM jednoduše kontaktovat a domluvit si například osobní setkání. 

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Linhart s.r.o.

Dětřichov 27
783 91 Uničov
Kontaktní osoba: Jan Linhart
linhart@seolinhart.cz
+420 604 539 064
Obrázek uživatele SEOLinhart.cz
Již 7 let se zabýváme optimalizací pro vyhledávače a budujeme kvalitní zpětné odkazyVlastníme velké portfolio webů (tisíce domén) určených pro prodej zpětných odkazůZvyšte zisk Vašeho webu, ale nevynakládejte přitom zbytečně penízeProdáváme odkazy největším SEO agenturám v České republice
SEO Linhart s.r.o.
Dětřichov 27
783 91 Uničov
Česká republika
linhart@seolinhart.cz