Kde koupit autopotahy na míru?

Zadavatel: Jiří Kutal | 15.9.2017 | Auto-moto, logistika

Praha (Pressweb) - Uvažujete nad obměnou potahů ve Vašem autě? V tom případě by Vám neměla uniknout aktuální nabídka internetové prodejny společnosti Vopi. V nabídkovém katalogu najdete i autokoberce, které umožní taktéž pohodlné řízení.

Autopotahy na míru od Vopi

Autopotahy šité na míru umožňují řidičům i jejich spolujezdcům komfortní cestování. Autopotahy na míru si oblíbí majitelé aut zejména pro jejich elastičnost a schopnost perfektně kopírovat tvar daného sedadla. Autopotahy můžete vybírat z různých motivů, materiálů i barev. Rozhodnete-li se pro přesné autopotahy na míru od Vopi, pořídíte pečlivě vyrobené zboží z České republiky. Autopotahy na míru splňují nejpřísnější bezpečnostní kritéria. Potahy jsou obvykle vyrobeny celé z látky a jsou podvrstveny molitanem nebo vatelínem. Autopotahy jsou rovněž opatřeny mřížkou tak, aby bylo sezení pohodlné a údržba autopotahů snadná. V portfoliu společnosti Vopi najdete také univerzální autopotahy. Prohlédnout si je a následně koupit můžete zde www.vopi.cz.

Pro koho jsou autopotahy na míru určeny

Autopotahy na míru jsou přednostně šity pro majitele nových automobilů, kteří chtějí původní čalounění co nejdéle ochránit před vnějšími vlivy a poškozením. Objednat si je však mohou také vlastníci aut, kteří již nechtějí déle trpět opotřebovaný interiér ve svém vozidle. Díky autopotahům na míru se můžete vyhnout i časově náročnému čištění sedadel. Velmi oblíbené jsou také u majitelů firemních vozidle, jako jsou taxislužby, přepravní společnosti, policejní a sanitní vozidla atd.

Jiří Kutal

Lesní 960