Průmyslové utěrky a stojany

Zadavatel: BEOM.cz | 28.7.2017 | Průmysl, energetika
Xobaly.cz
Autor fotografie:

Nabízíme široké množství prvotřídních průmyslových utěrek včetně příslušenství. Díky takové škále, kterou na našem internetovém obchodě Xobaly.cz naleznete, si vyberete velice snadno. K dostání jsou klasické velkoobjemové role, ale například i velmi kompaktní balení! Produkty můžete vybírat od ověřených značek, jakými jsou například Katrin, nebo Tork.

Průmyslové utěrky do dílny

Průmyslové utěrky jsou oblíbené pro svou stálost a další vlastnosti, které nabízí. Vynikají vysokou savostí, proto jsou vhodnější, než klasické papírové varianty například do dílen nebo laboratoří. Další oceňovanou vlastností je například to, že nezanechávají stopy drobných vláken, právě díky tomu jsou velmi využívané například pro otírání, či dokonce přímo leštění součástek v průmyslové výrobě. Jsou velmi pevné, proto se jen tak nerozmočí a jsou tedy vhodné i pro otírání mastnoty, či olejnatých přípravků.

Praktické průmyslové utěrky do laboratoří

I do lékařských, či chemických laboratoří jsou průmyslové utěrky vhodné. Zde se kromě velkoobjemových rolí využijí jistě i kompaktní balení, které nabízí k výdeji vždy průmyslové utěrky po jednom listu. Tedy stejně tak, jako jste zvyklí u kosmetických papírových kapesníků. Další výhodou zde může být i nabídka různě barevně zpracovaných utěrek. Tedy lze pomocí barvy snadno na první pohled rozlišit kterou utěrku k jaké činnosti využít.

Průmyslové utěrky vždy na jednom místě!

Stojany na průmyslové utěrky zajišťují právě to, že utěrky naleznete vždy na jednom místě, aniž byste roli museli chaoticky hledat po celé dílně vždy, když ji někam bezmyšlenkovitě odložíte. Stejně tak zajišťují čistotu a zamezí i plýtvání. Na výběr jsou nástěnné varianty i klasické volně stojící stojany na průmyslové utěrky, na které lze připevnit i velký odpadkový pytel, do kterého můžete po použití utěrky ihned vyhodit. 

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz
Obrázek uživatele BEOM.cz
V oblasti online marketingu se pohybujeme již více jak 7 let, spolupracujeme s největšími českými vyhledávači Seznam a Google. Věříme, že díky našim znalostem a zkušenostem můžeme nabídnout pomoc Vaší firmě s růstem. Ke klientům přistupujeme individuálně. Zajímají nás Vaše záměry a cíle, abychom... vice ›
BEOM.cz
Česká republika
info@beom.cz