Balící folie pro expediční firmy

Zadavatel: BEOM.cz | 28.7.2017 | Průmysl, energetika
Obaly-Drak.cz
Autor fotografie:

Nabízíme prodej kvalitních a pevných obalových materiálů a stretch folií. Ty jsou vhodné pro veškeré obchody a to jak pro kamenné prodejny, tak i internetové obchody, které často odesílají balíčky se zbožím svým zákazníkům. Rovněž jsou velmi často využívány ve skladech a nesmí chybět ani u žádné přepravní společnosti.

K čemu jsou balící folie vhodné?

Extra pevné a ekonomicky výhodné balící folie, která nabízíme, jsou vhodná zejména k obalení malých balíčků, ale i klasických palet se zbožím. Zvyšují odolnost, zamezí poškození a protržení obalů přepravovaného zboží. V případě nepříznivého počasí ochrání produkty před promočením. To je pro veškeré expediční firmy velice důležité, protože je pak ke koncovému zákazníkovi doručen výsledný produkt naprosto v pořádku i když je s ním mnohdy nakládáno nešetrně, byť nechtěně. Bohužel za běžného provozu ve velkých přepravních dodávkách nebo kamionech nelze předejít otřesům a drobným nárazům. Právě proto jsou v tomto odvětví stretch folie tolik oblíbené a hojně využívané.

Nabízíme průhledně, nebo černé varianty, které leze využívat jak pro menší podniky, tak i pro velké expediční společnosti. Velké uplatnění najdou balící folie například i na letištích, kde je jejich spotřeba opravdu velká. Právě proto jsou výhodná objemná balení, která nabízíme za výhodně ceny. Vybrat si můžete ale samozřejmě i z menších rolí, které nabízí stejnou kvalitu.

Objednávat můžete pohodlně na našem internetovém obchodě Obaly-Drak.cz, kde je přehledně řazená nabídka produktů. Najdete zde jak již zmíněné stretch folie, tak i další příslušenství potřebné pro expediční firmy a drobné podnikatele. V sortimentu jsou k dostání například i vázací, nebo lepící pásky, či etikety.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz
Obrázek uživatele BEOM.cz
V oblasti online marketingu se pohybujeme již více jak 7 let, spolupracujeme s největšími českými vyhledávači Seznam a Google. Věříme, že díky našim znalostem a zkušenostem můžeme nabídnout pomoc Vaší firmě s růstem. Ke klientům přistupujeme individuálně. Zajímají nás Vaše záměry a cíle, abychom... vice ›
BEOM.cz
Česká republika
info@beom.cz