Hydratace a regenerace: Krémy a pasty na ruce Katrin

Zadavatel: BEOM.cz | 28.7.2017 | Průmysl, energetika
KatrinCz.eu
Autor fotografie:

Máte náročné povolání, které má neblahý dopad na pokožku na Vašich rukou? Pak je třeba věnovat pozornost pečlivému výběru přípravků určeným pro hydrataci a regeneraci. Uznávaná značka Katrin se kromě produktů pro hygienu věnuje i prodeji kosmetických přípravků pro ošetření namáhaných rukou. Krémy a pasty na ruce Katrin tak můžete snadno zakoupit na ověřeném internetovém obchodě KatrinCz.eu, kde jsou k dostání i s kvalitními a odolnými dávkovači pro tyto přípravky.

Krémy a pasty na ruce Katrin pro prvotřídní péči

V těžkém průmyslu, v autodílnách, ale například i v lékařských laboratořích přijde pokožka rukou do styku dennodenně s olejnatými přípravky, či s chemikáliemi. I když nosíte ochranné pracovní rukavice, tak pod nimi kůže trpí a je třeba ji následně řádně ošetřit. Právě proto značka Katrin vyvinula čistící a hydratační regenerační péči. K zakoupení jsou velká a ekonomicky výhodná balení, která vystačí na dlouhou dobu. Zbytečnému plýtvání pak předejdou dávkovače. Krémy a pasty na ruce Katrin jsou tedy vhodné k umístění k umyvadlům, kde jsou vždy po ruce právě v tu chvíli, kdy je potřebujete. Dávkovače jsou odolné a vydrží i časté a pravidelné využívání.

Špičková kvalita

Krémy a pasty na ruce Katrin vytváří na pokožce rukou ochrannou strukturu, která ji chrání před škodlivými přípravky. Díky špičkové kvalitě a prvotřídnímu složení pečují o pokožku rukou na vysoké úrovni. Díky pravidelnému používání pak budou Vaše ruce hebké a jemné na dotek a drobné ranky a odřeninky, které vaše ruce při práci utrpí, se budou hojit daleko snadněji. Dopřejte si kvalitní prvotřídní péči a zakupte za vhodné ceny vše na jednom místě!

Témata: krémy a pasty na ruce, péče o ruce, Katrin | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz
Obrázek uživatele BEOM.cz
V oblasti online marketingu se pohybujeme již více jak 7 let, spolupracujeme s největšími českými vyhledávači Seznam a Google. Věříme, že díky našim znalostem a zkušenostem můžeme nabídnout pomoc Vaší firmě s růstem. Ke klientům přistupujeme individuálně. Zajímají nás Vaše záměry a cíle, abychom... vice ›
BEOM.cz
Česká republika
info@beom.cz