Zahradní krby – pro grilování nebo večerní posezení u ohně

Zahradní krby
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 19.7.2017 | Stavebnictví

Praha (Pressweb) - Proč byste se měli zajímat o zahradní krby? To je přece jasné. Dnešní obliba grilování tomu jednoznačně nahrává. Posedět si odpoledne či večer na zahradě v příjemném koutku -  k tomu se hodí grilování. Navíc zahradní krby poskytnou příjemné teplo, když už noc pokročí a začíná být chladno. Můžete se rozhodovat, zda zvolíte nějaký přenosný krb, nebo si postavíte stabilní krb na konkrétní místo. Rozhodujete se podle toho, kde chcete grilovat, a zda máte pro stabilní posezení vhodné místo.  Vše má své výhody i nevýhody.

Zahradní krby se dají postavit do deseti minut

Dnešní zahradní krby jsou vyráběny z kvalitních betonových dílů jako skládačky. Jejich povrch se upravuje tak, aby působil jako přírodní kámen. Zahradní krby pak velmi dobře zapadnou do prostředí zahrady. Některé zahradní krby se kombinují s ocelovou nebo měděnou stříškou a s udírnou. Návod pro stavbu krbu je tak jednoduchý že zahradní krby zvládne postavit každý s pomocí druhé osoby během krátké chvíle. Například prodejce kamen a krbů VOSS Zlín tvrdí, že zahradní krby postavíte do deseti minut. Díly se nespojují maltou ani lepidlem, jen se k sobě přiloží.

Zahradní krby mají lepší odtah kouře než mobilní krby

Zahradní krby mají oproti mobilním několik výhod. Nemusíte je po každém grilování uklízet. Nemusíte pro ně mít v domě nebo skladu speciální  místo. Oheň v nich můžete zapálit, i když nehodláte grilovat. Je to příjemná kulisa večerního posezení s rodinou či přáteli. Zahradní krby mají lepší odtah kouře, takže kouř nikoho v bezprostředním okolí naobtěžuje. Díky kvalitnímu materiálu vydrží zahradní krby mráz, déšť i plískanici. Jsou okamžitě k dispozici a často jsou vhodným estetickým doplňkem zahrady. Uvidíte, až krb postavíte, budete chtít častěji grilovat nebo jen si tak posedět u otevřeného ohně.

 

Témata: zahradní krby, zahradní krb, krby, krb | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Kontaktní osoba: Alena Špinarová
Vedoucí kanceláře
pressweb@krotiteleseo.cz
Obrázek uživatele SEO Services
SEO Services, s.r.o.
Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Česká republika
pressweb@krotiteleseo.cz
Tel: +420 24174300