Svatební oznámení ano, ale rodičům to řekněte předem

Svatební oznámení ano, ale rodičům to řekněte předem
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 26.6.2017 | Služby

Praha (Pressweb) - Myslíte si, že je správné nikomu o vaší svatbě nic neříct, a poslat všem rovnou svatební oznámení? Určitě to není dobrý nápad. O svatbě byste měli říci svým rodičů ještě dříve, než dostanou svatební oznámení. Je to slušnost a zvyk a ve stejném duchu se nese i celá svatba. Je založena na tradici, která ctí rodiče a příbuzné, a snaží se udržovat dobré příbuzenské vztahy. Dříve byly příbuzenské vztahy velmi důležité, dnes pomalu ustupují do pozadí. Svatební zvyklosti, stejně jako svatební oznámení, širším rodinným vztahům pomáhají.

Svatební oznámení je vyjádřením úcty i víry v budoucnost vztahu

Svatební oznámení už není jen jednoduchá papírová kartička s prostým sdělením, kde se koná svatební obřad a kdo se bere. Budoucí manželé dnes věnují hodně úsilí, aby svatební oznámení bylo vyjádřením krásného vztahu. Tomu odpovídá luxusní papír, netradiční tisk, další ozdoby ve formě broží a stuh a samozřejmě obsahové sdělení. Stejně jako samotný obřad chtějí mít svatební páry co nejoriginálnější, tak i svatební oznámení má být pomalu uměleckým dílem. Stejně tomu tak bylo před lety. Vždyť svatební oznámení bylo jednou ze sběratelských komodit.

Se svatebním oznámením buďte originální

Leckdo by řekl, že svatební oznámení nenabízí mnoho prostoru k různým variacím. To je velký omyl. Vždyť jen druhů písma jsou desítky, stejně jako druhů papíru, když k němu připojíte i barvu. Svatební oznámení se píše dokonce na ručně vyráběný papír. Punc originality přináší také tisk. Volí se například slepotisk, horká či reliéfní ražba, termografie či digitální tisk. Také tvar oznámení nabízí mnoho možností. Může to být jednoduchá kartička, přeložený papír, či krabička, kde najdete malé svatební oznámení převázané stuhou. Pro toho, kdo svatební oznámení obdrží, to musí být zážitek, než se dostane k vlastnímu sdělení.

 

Témata: svatební oznámení, svatební přání, svatba | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Kontaktní osoba: Alena Špinarová
Vedoucí kanceláře
pressweb@krotiteleseo.cz
Obrázek uživatele SEO Services
SEO Services, s.r.o.
Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Česká republika
pressweb@krotiteleseo.cz
Tel: +420 24174300