Založení firmy rychle a bez obtíží

Zadavatel: Profi-kancelář s.r.o. | 6.2.2013 | Finance, ekonomika

Praha (Pressweb) - Podnikání určitě nepatří mezi nejsnadnější pracovní příležitosti na současném trhu, lze v rámci něho však vydělat spoustu peněz, pakliže je nastoleno dobré know-how. Nejvíce problémů a obtíží vás jistě potká v prvopočátku této činnosti, kdy pro mnohé jedince a živnostníky, kteří touží založit s.r.o., přichází na přetřes spousta zákonů, legislativy a splnění nejrůznějších povinností. Založení firmy tak nemusí být zrovna přívětivým krokem do velkého businessu, navíc, pokud v této oblasti nedisponujete odpovídajícími a kvalifikovanými znalostmi.

Pro tyto podnikatele, je tu profesionální společnost, jejíž bohaté portfolio služeb nabízí kromě virtuální kanceláře, také založení firmy. Společnost Profi-kancelář s.r.o., která tento úkon provede pod záštitou svých zkušených odborníků, během velice krátké doby a za skvělých finančních podmínek.

Co obnáší založení firmy

Jak již bylo naznačeno v prvopočátku tohoto článku, tento úkon vyžaduje poměrně výraznou znalost firemního segmentu, respektive legislativních norem, které je třeba naplnit. Pakliže byste se rozhodli pro vyřízení všech nutností svépomocí, ztratíte jednotlivými kroky nejen spoustu drahocenného času, ale můžete narazit také na hromadu problémů v rámci daných institucí.

Založení firmy od profesionální společnosti Profi-kancelář s.r.o. je však zcela jiné, daleko lepší, praktičtější a rychlejší. Potřebné dokumenty pro plnohodnotné fungování společnosti s ručením omezeným, vám budou předány v průběhu deseti dnů. V této době za vás skupina proškolených pracovníků provede zřízení živnostenského oprávnění, notářské zápisy, vyřízení na obchodním rejstříku a za vaší součinnosti, také složení potřebného kapitálu.

Co více si tedy ještě přát, než bezproblémové a svižné založení firmy, jehož průběh nebude pod vedením Profi-kanceláře s.r.o. žádným způsobem narušován. Existuje však ještě jedno efektivní řešení, které vám může být taktéž nabídnuto.

Pořízení ready made firmy

Druhou, poměrně zajímavou alternativou, je založení firmy prostřednictvím nákupu ready made společnosti. Výše uvedená společnost vám zařídí nákup hotové, již připravené společnosti, která bude mít splacený všechen potřebný kapitál. Další, z řady moderních řešení, které díky nízkým pořizovacím cenám, stoupá neustále v oblibě.

Proč si jakýmkoliv způsobem kazit příjemné začátky v podnikání, když se musíte věnovat zcela jiným záležitostem, než je založení firmy. Přenechte tyto úkony daleko zkušenějším odborníkům, kteří na trhu figurují poměrně dlouhou dobu a honosí se především spoustou prokazatelných referencí.

Bližší informace o založení firmy získáte přímo na webu www.profi-kancelar.cz/nova-firma nebo na bezplatné zákaznické lince 800 880 110.

Témata: založení firmy, ready made společnosti | Region: ČR

Profi-kancelář s.r.o.

Husinecká 10
Kontaktní osoba: Profi-kancelář s.r.o.
info@profi-kancelar.cz
Obrázek uživatele profikancelar
Ekonomické zázemí vašeho podnikání: poskytnutí sídla firmy a živnostníka, založení společnosti rychle nebo zdarma, virtuální kancelář Praha 1,2,3 a 9, vč. pošty a tel. Výhodný krátkodobý pronájem kanceláře v Praze i s asistentkou, účetnictví a daně.
Profi-kancelář s.r.o
Husinecká 10