Posuvné brány a branky k vašemu pozemku

Posuvné brány a branky
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 16.6.2017 | Reality, bydlení

Praha (Pressweb) - Chcete mít pohodlný a komfortní přistup k vašemu pozemku? Zajistí vám to posuvné brány. Je přece otravné vylézat z auta, otevírat bránu a znovu do auta a pak bránu zavřít. V dnešní elektronické době to vůbec není nutné. Posuvné brány se otevírají na dálku a umožní vám tak pohodlný vjezd až k vašemu domu. Stejně komfortně lze vybavit vjezdy do administrativních či průmyslových areálů. Zaměstnanci dostanou kód, kterým si posuvné brány snadno otevřou. Ocení to řidiči při špatném počasí, hendikepované osoby, stejně tak ostraha, která je na pozici vrátného.

Posuvné brány ovládá řídicí jednotka

Aby posuvné brány dobře fungovaly, je nutné mít na jedné straně vjezdu dostatečný prostor, kam posuvné křídlo zajíždí. V případě, že vjezd má na obou stranách objekty, využijí se skládací brány. Jsou uzpůsobeny tak, že se jedno nebo obě křídla skládají na sebe. Tím se výrazně ušetří prostor. Posuvné brány i různé branky se vyrábějí z pevné ocelové konstrukce, která je vyplněna pletivem, mříží nebo dřevěnými díly. Pohyb křídel zajišťuje elektromotor, který pohání vodicí mechanismus posuvných i skládacích bran. Ovládání zajišťuje řídicí jednotka přijímající infračervený paprsek nebo mikrovlny.

Ke vstupu na zahrádku jsou vhodné branky

Branky, které jsou běžné u privátních objektů, slouží pro pěší, kdy není nutné otevírat posuvné brány. Branky jsou vyrobeny ze stejného materiálu jako brány a je možné je otevírat na dálku stejně jako posuvné brány. Vkusné branky se hodí také pro pěší vstupy na zahrádky či k zadní části domu. Jsou obvykle kovové s výplní z pletiva, kovu nebo dřevěných latěk. Atraktivní jsou branky zhotovené z tepané mřížoviny. Tomu by však měl odpovídat styl celého oplocení. Posuvné brány, branky, vrata, oplocení vyrábí firma Promal z Jílového u Prahy. Dalšími produkty je dílcové stavební lešení Haki, které je možné si ve firmě i vypůjčit.

 

Témata: branky, brány, posuvné brány, automatické brány, vrata | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Kontaktní osoba: Alena Špinarová
Vedoucí kanceláře
pressweb@krotiteleseo.cz
Obrázek uživatele SEO Services
SEO Services, s.r.o.
Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Česká republika
pressweb@krotiteleseo.cz
Tel: +420 24174300