Prima exkluzivně: Krimi zprávy speciál - půlhodina s Kajínkem

Zadavatel: FTV Prima, spol. s r.o. | 24.5.2017 | Média, marketing

Praha (Pressweb) - Televize Prima odvysílá ve středu mimořádnou relaci „Krimi zprávy speciál – půlhodina s Kajínkem“. Exkluzivní třicetiminutový rozhovor s Jiřím Kajínkem začíná v 19.25 na Primě s Bárou Kozákovou.

„Diváci budou moct sledovat rozhovor v televizi, ale také v živém vysílání webu iprima.cz a na Facebooku Zpravodajství FTV Prima,“ řekla Jitka Obzinová, šéfredaktorka zpravodajství a publicistiky televize Prima.

Co Kajínek prozradil o falšování zdravotní dokumentace ve vězení, proč ho neustále přesunovali a co vadilo ředitelům věznic? A jak to bylo s policií na Borských polích? To vše a mnohem víc pouze dnes večer v mimořádných Krimi zprávách na Primě.

Krimi zprávy speciál – půlhodina s Kajínkem na Primě a na webu www.iprima.cz a Facebooku Zpravodajství FTV Prima https://www.facebook.com/ftvprimazpravodajstvi

Témata: TV Prima | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

FTV Prima, spol. s r.o.

Na Žertvách 24
180 00 Praha 8 - Libeň
Kontaktní osoba: Jiří Haramul
Vedoucí komunikace a PR
jiri.haramul@iprima.cz
Obrázek uživatele FTV Prima
Společnost FTV Prima, spol. s r.o., provozuje celoplošné televizní vysílání programů Prima, Prima COOL, Prima love a Prima ZOOM.Prima digitálně šířeným plnoformátovým programem určeným pro všechny diváky, kteří se chtějí dobře pobavit a u televize si užít tu nejlepší zábavu pro celou rodinu.... vice ›
FTV Prima, spol. s r.o.
Na Žertvách 24
180 00 Praha 8 - Libeň
Česká republika
pr@iprima.cz
Tel: +420 266 700 111