Hledáte originální dárek? 3D tisk k vašim službám

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 25.4.2017 | Služby
3D busta

Hradec Králové (Pressweb) - Že je něco originální se dnes říká skoro o všem, a ne vždy je to pravda. Zkuste si ale tipnout, kolik lidí má doma svoji vlastní bustu, masku nebo figurku, která by jim jako z oka vypadla. To vše vytvořené pomocí nejmodernějších technologií 3D tisku, které zachytí každý detail.

Jen si tak zapózovat ve 3D studiu

Nejdříve je nutné vytvořit zadání pro 3D tiskárnu. Při domluvené návštěvě si vás ve 3Dees studiu naskenují, aby získali co nejkvalitnější 3D model. Nemusíte se ničeho bát. Nejedná se o žádnou bolestivou proceduru a mohou ji podstoupit i těhotné ženy. Stejně tak s sebou můžete vzít děti a nechat jim vyrobit památku v podobě jejich věrné kopie. Jak dlouho bude celý proces trvat, záleží na komplikovanosti vámi vybraného modelu.

Aby vám to slušelo

Než vyrazíte na domluvené 3D skenování, zamyslete se, jak se chcete nechat zvěčnit. Doporučuje se mít na sobě oblečení v pestrých barvách. Modrá, hnědá i šedá barva vypadají na vytištěném modelu mnohem lépe než černá. Hřeben, lak na vlasy apod. si klidně vezměte s sebou. Na místě bude ještě čas se upravit. Ženám s delšími vlasy radíme zvolit hladší účes - např. culík nebo drdol. 3D tisk si zatím příliš nerozumí s průsvitnými a lesklými materiály, takže brýle si na tu chvilku raději odložte.

Komu udělat radost

V podstatě komukoliv, kdo se zajímá o moderní technologie. S takovou 3D bustou bezpečně polechtáte ego svého šéfa. 3D maska bude originálním doplňkem interiéru vašich přátel nebo rodiny. Chystáte-li veselku, můžete se se svým nastávajícím či se svou nastávající, nechat zvěčnit jako postavičky na svatební dort.

Jak o 3D model pečovat

Péče o 3D modely není náročná. Nedělá jim však dobře přímé slunce a vysoká vlhkost vzduchu. Jsou také poměrně křehké, takže menším dětem je na hraní raději nepůjčujte. Na očištění vám bude stačit měkčí kartáček, kterým figurku na sucho oprášíte. Když jí dopřejete takhle šetrné zacházení, budete se z ní těšit velmi dlouho.

Ve světě 3D technologií se stále něco děje. Na webových stránkách studia 3Dees nebo na facebookovém profilu se o všech inovacích dozvíte mezi prvními.

Témata: 3D tisk, technologie, originální dárky

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1