Proleťte se větrným tunelem

Zadavatel: Jiří Kutal | 11.4.2017 | Sport, volný čas, zábava

Praha (Pressweb) - Na to, že jsou různé sporty a aktivity, které je možné provozovat i jinde, než tam, kde by se čekalo, jsme si už zvykli. Ale přece jen jsou stále sporty, o kterých si myslíme, že je není možné provozovat bez některé z nezbytných podmínek.

Zkuste si to představit, budete si chtít třeba vyzkoušet jaké to je zažít pocit volného pádu, ale přitom nemáte dostatek odvahy k tomu, abyste vyskočili z letadla a veškerou důvěru vložili do malého batůžku na vlastních zádech. Přijde vám tato situace naprosto bezvýchodná? Jste na omylu. V dnešní době už není nic jednoduššího, než si během pár minut splnit i ta nejtajnější přání. Stačí jen hledat na správných místech.

Možnost vyzkoušet si jaké to je, nechat se unášet poryvy silného vzduchu vám nabízí indoor skydiving. Je sice pravdou, že k tomu, abyste tuto aktivitu mohli absolvovat, se budete muset vydat do speciální skydiving arény, ale na druhou stranu zjistíte, jaké to je, nechat se unášet proudem vzduchu, který dosahuje rychlosti až 280km/hod. Nemusíte se bát, že byste byli jen tak bez přípravy vhozeni do větrného víru. Před samotným začátkem akce vás čeká důkladné vysvětlení všech náležitostí, objasnění bezpečnostních pravidel, a i po celou dobu letu na vás bude dohlížet odborně proškolený instruktor.

Indoor skydiving je hitem moderní doby. Je to zážitek, pro každého, kdo si touží vyzkoušet netradiční formu létání. Pokud vám let balónem nebo letadlem přijdou jako příliš obyčejné zážitky, pak právě pro vás je indoor skydiving tou nejlepší alternativou. I když se jedná o relativně bezpečnou aktivitu, určitě se vám při jejím absolvování bude hodit dobrá fyzická kondice. Indoor skydiving je také ideálním řešením, pokud hledáte netradiční dárek pro někoho blízkého. Spolu se spoustou dalších tipů na dárky jej najdete na těchto stránkách www.firmanazazitky.cz/tipy-na-darky/.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

Jiří Kutal

Lesní 960
592 31 Nové Město na Moravě
Kontaktní osoba: Jiří Kutal
info@internetstream.cz
Internet Stream s.r.o.
Lesní 960
592 31 Nové Město na Moravě
Česká republika
info@internetstream.cz