Kvalitní aktivní pěna pro vysokotlaké mytí

Zadavatel: BEOM.cz | 20.3.2017 | Průmysl, energetika
CisticiProstredky-EkoGrado.cz
Autor fotografie:

Aktivní pěna je velmi vhodná pro využití mytí vozidel v automatických myčkách. Vhodná je pro použití na osobní vozidla, ale i na užitková, či nákladní. Díky vysokému pěnivému efektu si snadno poradí i s extrémními nečistotami, které během provozu ulpí na vozidle, laku, či sklech. Poradí si tedy i s nežádoucí mastnotou, jakou jsou například motorové oleje, nebo se stejně neoblíbeným ptačím trusem.

Aktivní pěna ve velkoobjemovém balení

Mycí linky, které se těší frekventovanému provozu jistě upřednostní odběr ve velkoobjemových baleních, která vydrží na delší čas. Aktivní pěna pak díky správnému naředění vydrží skutečně dlouho, což eliminuje neustále objednávky a příliš časté zásobování.

Nemějte strach o svůj lak

Moderní bezkontaktní mycí prostředky a aktivní pěny v dnešní době dbají na lak vozidla v nejvyšší možné míře. Díky šetrnému, ale i tak účinnému složení, proces mytí a pěnivost pečuje o lak vozidla, proto se nemusíte bát o jeho poškození, či poškrábání během procesu samotného mytí. Německá kvalita prostředků pro automatizované bezkontaktní mytí je velmi šetrná a účinná.

Pečujte o svůj automobil s německými přípravky

Pokud o svůj vůz pravidelně budete pečovat, prosloužíte životnost samotného laku na celé karoserii a samozřejmě i zajistíte vždy bezvadný vzhled. Rádi svůj automobil hýčkáte a chcete mu dopřát vždy to nejlepší? Pak zvolte jednoznačně přípravky německých značek Koch Chemie, nebo Amstutz. Bezkontaktní mycí prostředky nejsou určeny pro ruční mytí, proto s nimi nebudete potřebovat ani houbu, ani kartáč. Využít je můžete při vysokotlakém čištění, či právě v již zmíněné automatické myčce vozidel. Vybírat můžete na našem ověřeném internetovém obchodě CisticiProstredky-EkoGrado.cz, kde nabízíme veškeré přípravky německých značek skladem, a to za ty nejlepší ceny na českém trhu. 

Témata: aktivní pěna, bezkontatní mytí, bezkontaktní mycí prostředky | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz
Obrázek uživatele BEOM.cz
V oblasti online marketingu se pohybujeme již více jak 7 let, spolupracujeme s největšími českými vyhledávači Seznam a Google. Věříme, že díky našim znalostem a zkušenostem můžeme nabídnout pomoc Vaší firmě s růstem. Ke klientům přistupujeme individuálně. Zajímají nás Vaše záměry a cíle, abychom... vice ›
BEOM.cz
Česká republika
info@beom.cz