Požadavky pro mobilní oplocení? Rychlá montáž i demontáž

Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 16.3.2017

Praha (Pressweb) - Pořádáte kulturní festival, ale nejste si jisti, jak zajistit bezpečnost návštěvníků a odradit neplatící osoby? K tomu je nejlepší mobilní oplocení. Využívá se pro hudební festivaly, další sportovní a kulturní akce, ale také jako ploty pro dočasné stavby. Jaké jsou obecné požadavky na mobilní oplocení? Rychlá montáž a demontáž, operativnost, zabezpečení spojení jednotlivých dílů, aby se nedaly oddělit a také možnost vstupu a vjezdu. Pro mobilní oplocení existuji samostatné díly pro vjezdy. Brány či branky jsou na kolečkách a lze s nimi snadno manipulovat.

Mobilní oplocení může být neprůhledné i průhledné

Dočasné ploty se skládají ze samostatných dílů, které vytvářejí dokonalé mobilní oplocení. Jsou vhodné i pro nerovný terén. Jednotlivé díly oplocení se skládají z pevného ocelového rámu, většinou pozinkovaného. Výplň rámu je buď neprůhledná, nebo průhledná. Neprůhledné ploty mají výplň rámu z trapézového plechu pozinkovaného nebo barevného. Průhledné mobilní oplocení je drátěné, jde buď o jednoduché sítě, nebo prolisované sítě. Drát sítě je pevný a běžnou manipulací jej nelze ulomit. Sloupky na krajích plotových dílů se vkládají do betonového podstavce.

Nezapomeňte na sloupky a pletivo pro ploty

Mobilní oplocení není nutné kupovat, když je nebudete využívat pravidelně, lze si je vypůjčit. Společnost Promal má půjčovnu, kde si vypůjčíte nejen mobilní oplocení, ale další výrobky, například lešení haki. Mobilní oplocení přivezete na místo a tam už je bez nutnosti techniky malý tým pracovníků rozmístí podle potřeby. Firma půjčuje a vyrábí nejen mobilní oplocení, ale nejrůznější ploty. Slouží k oplocení pozemků, výběhů a průmyslových areálů. Součástí takového oplocení jsou sloupky, pletivo, brány a branky. Pletivo je pozinkované nebo potažené plastem. Takové pletivo pro ploty je bezúdržbové a je odolné vůči povětrnostním vlivům.

 

Témata: mobilní oplocení, ploty, plotové dílce, plot, mobilní plot, ploty na míru

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Kontaktní osoba: Alena Špinarová
Vedoucí kanceláře
pressweb@krotiteleseo.cz
Obrázek uživatele SEO Services
SEO Services, s.r.o.
Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Česká republika
pressweb@krotiteleseo.cz
Tel: +420 24174300