Čistící prostředky nabízí ověřené německé značky

Zadavatel: BEOM.cz | 21.2.2017 | Průmysl, energetika
Autor fotografie:

Rádi pečujete o svůj vůz sami? Stejně tak i o domácnost? Nebo snad vlastníte úklidovou firmu? Pak jsou zde přímo pro Vás čistící prostředky německé, špičkové kvality. Sortiment je skutečně velice široký a právě proto si vyberou jak běžní zákazníci, tak i velkoodběratelé, kteří mají zájem o velkoobjemová balení za co nejnižší cenu.

Koch Chemie, Amstutz a mnoho dalších značek!

Ať už se bavíme o autokosmetice, nebo hledáte spíše čistící prostředky do koupelen, kuchyní nebo průmyslových prostor, nabídka značek jako jsou právě Koch Chemie, Amstutz, Oehme nebo Katrin nabízí své produkty v několika objemech. Zakoupit můžete čistící prostředky na podlahy, do koupelny, ale i do kuchyně. Nepřeberné množství speciálně vyvinutých produktů pak nabízí kategorie čistících prostředků na čištění obráběcích strojů. V neposlední řadě jsou velmi oblíbené i prostředky na okna a skla, nebo takzvané tekuté rukavice, které ochraňují Vaše, zabraňují usazení nečistot a mazu v pórech na rukou a usnadňují tak následné mytí rukou a regenerační péči. Veškeré produkty máme skladem!

Čistící prostředky pro úklidové firmy

Pokud zajišťujete úklidy v kancelářích, provozech nebo dílnách, jistě disponujete drahými profesionálními průmyslovými čistícími přístroji. Ať už jde o průmyslové vysavače, či jiné přístroje, které k úklidu Vašim pracovníkům pomáhají. Aby stroje vydržely dlouho v dobré kondici a snížilo se riziko poškození, je třeba používat k úklidu kvalitní čistící prostředky. Výhodou nákupu na našem internetovém obchodě CisticiProstredky-EkoGrado.cz je, že Vám nabízíme velkoobjemová balení, která vystačí na dlouhou dobu. Navíc za velmi příznivé ceny.

Témata: čistící prostředky | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz
Obrázek uživatele BEOM.cz
V oblasti online marketingu se pohybujeme již více jak 7 let, spolupracujeme s největšími českými vyhledávači Seznam a Google. Věříme, že díky našim znalostem a zkušenostem můžeme nabídnout pomoc Vaší firmě s růstem. Ke klientům přistupujeme individuálně. Zajímají nás Vaše záměry a cíle, abychom... vice ›
BEOM.cz
Česká republika
info@beom.cz