Čistící stroje německé kvality!

Zadavatel: BEOM.cz | 10.2.2017 | Průmysl, energetika
Čistící prostředky Ekogrado
Autor fotografie:

Pokud hledáte kvalitní čistící stroje, které jsou vhodné do průmyslu, autodílen, do stavebnictví a zkrátka všude tam, kde je míra znečištění jak prostředí, tak třeba součástek, které se zde využívají, velmi vysoká, představíme Vám naši nabídku.

Značkové čistící stroje EHRLE

Německé čistící stroje značky EHRLE nabízí vysokou odolnost a precizní zpracování. Průmyslové čističe jsou k dostání jak při způsobu horkého čištění, tak i za studena. Horké čištění je výhodné zejména v náročných provozech, jako jsou autodílny, prostory v zemědělství, nebo v průmyslu a stavebnictví. Vyčistí snadno olejové a mastné znečištěn nebo ztvrdlé nánosy. Vysokotlaké čističe pak můžete využívat i v prostředí a v dílnách, kde není elektrické připojení, což ocení jistě všichni, kteří čistící stroj často převážejí, či přesouvají. Moderní design samozřejmě doprovází i vysoká funkčnost, kterou jistě oceníte. Zejména lehká manipulace a vysoká stabilita, díky které se stroje nepřeklopí, ani nezvrtnou. Veškeré čistící stroje samozřejmě fungují daleko lépe ve spojení s čistícími prostředky.

Čistící stroje všeho druhu skladem

V nabídce českého internetového obchodu Eko-Grado.cz jsou nejen čistící stroje, které jsme již zmínili – tedy vysokotlaké čističe, ale k dostání jsou i průmyslové vysavače, nebo podlahové mycí stroje, či zametací stroje. Samozřejmě u nás můžete za velkoobchodní ceny zakoupit i příslušenství, nebo čistící prostředky, díky nimž je ve výsledku samotné čištění daleko efektivnější.

Čistící stroje do interiéru i do exteriéru

Velkou výhodou průmyslových i vysokotlakých čistících strojů je, že je lze využít nejen v exteriérech, ale i v interiérech. Zejména v rozlehlých halách, či prostorech, kde je vysoká koncentrace lidí, jsou například podlahové mycí stroje velmi užitečné. 

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz
Obrázek uživatele BEOM.cz
V oblasti online marketingu se pohybujeme již více jak 7 let, spolupracujeme s největšími českými vyhledávači Seznam a Google. Věříme, že díky našim znalostem a zkušenostem můžeme nabídnout pomoc Vaší firmě s růstem. Ke klientům přistupujeme individuálně. Zajímají nás Vaše záměry a cíle, abychom... vice ›
BEOM.cz
Česká republika
info@beom.cz