Dejte svým krokům lehkost a pohodlí!

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 25.1.2017 | Zdraví

Stále více lidí si stěžuje na nepříjemné bolesti nohou nebo zad, které je sužují nejen při práci a značně tak komplikují jejich každodenní život. Zatímco někdy za jejich zdravotními potížemi stojí genetické dispozice, jindy si za ně mohou svým způsobem sami. Jen málokdo se totiž zajímá o kvalitu obuvi, kterou každý den nosí, případně zastávají názor, že zdravotní obuv nemá žádné účinky. Není se pak čemu divit, že je pro ně každý krok utrpení.

Chcete chodit pohodlně a zdravě?

Zdravá chůze není takovou samozřejmostí, jakou by měla být. Většina lidí nedbá na správný výběr obuvi a nosí tak nevhodné boty, které způsobují špatné držení těla, vysunuté plotýnky v jejich důsledku i bolesti zad či jiné komplikace. Pokud přes den hodně stojíte, měli byste si pořídit zdravotní obuv, která vašim nohám zajistí pohodlný a zdravý krok. Hodí se do všech zaměstnání, kde není podmínkou nosit speciální pracovní obuv.

Správné postavení nohy

Zdravotním komplikacím můžete předejít i zajištěním správného postavení nohy, s čímž vám pomůže ortopedická obuv. Ta slouží k podepření příčné a podélné klenby a správné korekci paty. Máte-li zdravotní obtíže v podobě bolesti lýtek a svalů nebo vás trápí bolesti zad, snažte se předejít dalšímu zhoršení vašeho stavu. Nošením správné obuvi budete o krok napřed. Oblíbené jsou ortopedické pantofle, které jsou vzdušné, zamezují pocení nohou a dobře se nosí.

Nakupovat můžete i online

Brání vám v pořízení vhodné obuvi nedostatek času? Máte tolik povinností, že by pro vás cesta do kamenného obchodu představovala zbytečné zdržení? Pak si zdravotní či ortopedické boty pořiďte online na stránkách pilulka.com z pohodlí vašeho domova. Zboží vám přijde až domů, nemusíte nikam chodit a z pestré nabídky si určitě vyberete. 

Region: Ústecký kraj

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484
440 01 Louny
Kontaktní osoba: Bc. Petra Houdová
info@mediaup.cz
Jsme digitální agentura nabízející full-service pro Váš business na internetu. Specializujeme se na SEO optimalizace, PR, PPC a Social marketing.
MediaUp Agency s.r.o.
U Pramenu 2484
440 01 Louny
Česká republika
info@mediaup.cz
Tel: +420 737 393 667