Hutní materiál je základem každé stavby

Hutní materiál je základem stavby
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 19.1.2017 | Průmysl, energetika

Praha (Pressweb) - Co nesmí na žádné stavbě chybět? No, samozřejmě – hutní materiál. Využijete ho i u dřevostavby, vždyť i tam potřebujete vybudovat kvalitní betonovou desku, do níž se používá betonářská výztuž. Hutní materiál je ve stavebnictví naprosto nutný a tomu odpovídá i široký sortiment prodejců v tomto oboru.K dispozici jsou trubky, profilová ocel, jakly, betonářská ocel a také nejrůznější plechy. Jde o tvarovanou ocel s různou příměsí uhlíku a dalších prvků, jež dávají oceli odlišné chemické i fyzikální vlastnosti a tím i mechanické vlastnosti. Hutní materiál se zpracovává kováním, tažením, protlačováním či válcováním.

Hutní materiál pro velké i malé konstrukce

Hutní materiál slouží pro výrobu ocelových konstrukcí zejména pro venkovní stavby, ale i velké interiéry, například pro sklady a další prostory, v nichž je nutné vytvořit organizovaný úložný prostor. Architekti dokáží spočítat, jak silný, v jakém profilu je hutní materiál pro danou konstrukci vhodný. Proto je v prodejnách hutního materiálu velká škála trubek, jaklů a profilové ocele.Pro skladové haly a různé přístřešky se jako hutní materiál uplatňují plechy. Jde o střechy či opláštění, které je velmi praktické a odolává povětrnostním vlivům.

Plechy ve stavebnictví se hodí jako krytina na střechu nebo pro opláštění

Plechy jako hutní materiál se vyrábějí kováním, tažením či válcováním za tepla i za studena. Tváření plechů za studena umožňuje výrobu přesných rozměrů i hladkých ploch. Ocelové plechy, kteréjsou z materiálů nejběžnější, se používají na výrobu karosérií strojů, střech, opláštění a také jako obaly v potravinářství. Například plechy ve stavebnictví jsou obvykle černé nebo pozinkované – ty jsou odolnější vůči povětrnostním vlivům. Plechy jsou buď hladké v deskách či rolích nebo různě tvarované. Ty se hodí na střechy a opláštění. Pro střešní krytinu se používají vlnité plechy nebo trapézové.

 

Témata: hutní materiál, plechy, jakly, trubky, sítě do betonu kari | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Kontaktní osoba: Alena Špinarová
Vedoucí kanceláře
pressweb@krotiteleseo.cz
Obrázek uživatele SEO Services
SEO Services, s.r.o.
Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Česká republika
pressweb@krotiteleseo.cz
Tel: +420 24174300