Plyn je skvělý, ale opravy plynových spotřebičů jsou někdy nutné

Opravy plynových spotřebičů jsou někdy nutné
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 22.11.2016 | Služby

Praha (Pressweb) - Když máte do bytu nebo domku přiveden plyn, je to poměrně komfortní zdroj energie. Žádné skladování dřeva či uhlí, žádná špína při provozu spotřebičů. Tak jako u ničeho neexistuje bezchybný provoz, i u plynu jsou čas od času nutné opravy plynových spotřebičů. Některé součástky se opotřebují, občas se zanesou trysky nebo přestanou fungovat bezpečnostní pojistky. Svépomoc se nedoporučuje, na řadu přicházejí profesionální opravy plynových spotřebičů. Technici se nejčastěji setkávají s výrobky značek Mora, Gamat a Karma. U nich tak máte jistotu, že budou mít vždy náhradní díly a součástky.

Revize plynových spotřebičů – záruka vaší bezpečnosti

Aby opravy plynových spotřebičů nemusely být tak časté, je nutné pravidelně provádět revize plynových spotřebičů.  Není to jen kvůli tomu, že se přijde na drobné závady dříve, než spotřebič přestane fungovat, ale zejména kvůli bezpečnosti. Revize plynových spotřebičů odhalí netěsnosti a drobné úniky plynu. Bez revize plynových spotřebičů by se z drobné závady mohla stát větší, a případný náhlý únik plynu by mohl ohrozit váš život nebo zničit majetek. Plyn je vynikající a čisté palivo a lidé si staré karmy nebo plynové kotle nemohou vynachválit. Teplo i teplou vodu mají téměř okamžitě, na plynu se také dobře vaří. 

Bez pravidelné revize pojišťovny nic nezaplatí

Techniky na opravy plynových spotřebičů voláte až tehdy, když spotřebič přestane fungovat. Někdy je to pravdu nepříjemné například, když v mrazech přestane fungovat plynový kotel nebo plynové topidlo. Preventivní ochranou jsou právě revize plynových spotřebičů. Jsou podle zákona povinné a bez revize vám pojišťovna neproplatí případné škody. A škody při výbuchu plynu jsou opravdu velké. Opravy plynových spotřebičů spočívají například ve výměně membrán, čidel, regulátorů, zapalovačů, termo pojistek, kohoutů, čištění trysek, výměníků, spalinových cest, seřízení průtoku plynu a dalších služeb. 

 

Témata: plyn, plynové spotřebiče, oprava plynových zařízení, oprava karma | Region: Praha

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Kontaktní osoba: Alena Špinarová
Vedoucí kanceláře
pressweb@krotiteleseo.cz
Obrázek uživatele SEO Services
SEO Services, s.r.o.
Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Česká republika
pressweb@krotiteleseo.cz
Tel: +420 24174300