"Maličkosti" pro Váš rodinný dům

Zadavatel: Seocentrum s.r.o. | 16.5.2013 | Reality, bydlení

Praha (Pressweb) - Konečně jste se dostali do bodu, kdy si můžete dovolit vlastní bydlení? Pokud jste se rozhodli pro rodinný dům určitě už vybíráte ten správný projekt. Tímto však Vaše cesta teprve začíná. Pokud i plánujete zaměstnat stavební firmu, starostí Vám sice ubude ale stavbu budete navštěvovat stejně. Nikdo se přece nemůže dočkat a určitě si rádi vše zkontrolujete zda je to skutečně podle Vašich představ.

 

Jelikož Vám ubylo starostí se samotnou stavbou, můžete začít řešit detaily. Okna jsou nezbytností, a proto raději sáhněte po kvalitě. Pokud Váš dům bude mít patro, a šikmou střechu chcete využít na dostatek světla, určitě uvažujete nad vhodnými střešními okny. S jejich výběrem nespěchejte. Je to sice větší investice, avšak za své peníze chcete přece i kvalitu. Tu zaručují systémy VELUX. I střešní okna se vyrábějí v různém provedení a s různým způsobem otevírání, dobře si však promyslete i potřebné doplňky, nebudete na ně muset neustále myslet.

Běžnou součástí několika rodinných domů je samozřejmě garáž. Tento prostor slouží nejen pro naše vozidlo, ale i na odkládání různých nepotřebných maličkostí. Především je však určena pro auto. Svého čtyřkolového miláčka máte tak v bezpečí, ať jste doma nebo na dovolené. Nemusíte se obávat ani počasí či novoročních oslav. Význam garáže však je, že auto je schované i před zraky jiných, proto musí mít garáž i vhodné dveře. Abyste se však každé ráno nemuseli věnovat "gymnastice" při jejím otevírání, pohodlí Vám zajistí spolehlivý pohon Vaší brány.

Větší část dne trávíme v práci. Proto chceme doma především odpočívat a relaxovat. Zejména nyní, s blížícím se létem, se odpočinek přesouvá ven. Příjemné posezení na vlastní terase patří tedy ke každému rodinnému domu. Využijte tu blízkost krásné přírody i Vy.

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

Seocentrum s.r.o.

Obrázek uživatele Seocentrum.sk
Seocentrum s.r.o.
Slovensko