Vyhledáváte informace na internetu?

Zadavatel: Seocentrum s.r.o. | 16.5.2013 | Telekomunikace, IT

Praha (Pressweb) - Téměř každý vlastní počítač. Jeho funkce by však bez internetu byly značně omezené. Žijeme tedy ve virtuálním světě, kde jsme ve spojení s opačným koncem světa. Můžeme vyhledávat potřebné informace pouze jedním kliknutím myši. Přes internet nakupujeme či rezervujeme dovolenou. Toto vše by ovšem bez spolehlivého webhostingu nefungovalo. Ten totiž zajišťuje aby jakákoli internetová stránka mohla být umístěna na internet a byla dostupná komukoli s připojením na internet, a to v jakoukoliv denní či noční hodinu.

Na internet jsme si zvykli natolik, že pokud firma nemá vytvořenou stránku, jakoby ani neexistovala. Toto si podnikatelé dobře uvědomují a věnují svou pozornost i tomuto typu reklamy. Internetovou stránku si však v podstatě může vytvořit kdokoliv. Síť je plná stránek, které neprodávají ani nenabízejí žádné zboží či služby. Slouží pouze k prezentaci názorů, výtvorů nebo jen pro setkávání a komunikaci přátel. Vytvoření stránky tedy není velmi náročné. Obyčejný člověk však vytvoří pouze jednoduchý vzhled. Před umístěním na internetu, tedy na server, nebo-li výkonný počítač, který zajišťuje hosting, potřebuje mít každá stránka svou adresu. Ta může vypadat libovolně. Firmy si převážně určují jako adresu svůj obchodní název nebo název zboží, či služby, kterou nabízejí. Adresa však musí obsahovat i doménu. Je to zkratka na konci a obvykle určuje i původ majitele stránky, to však není vždy pravidlem a na internetu jsou tedy i české stránky s koncovkou .net, či .com.

Pokud však potřebujete mít na stránce více informací, nebo podnikáte v rámci e-shopu, obyčejný hosting by nemusel stačit. V tomto případě, protože je potřebný větší prostor na servru se doporučuje multihosting.

Je tedy jedno jakou informaci, zboží nebo službu hledáte, bez webhostingu byste ji hledali marně.

Témata: webhosting, internet

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

Seocentrum s.r.o.

Obrázek uživatele Seocentrum.sk
Seocentrum s.r.o.
Slovensko