Chcete bydlet ve vlastním? Nyní je ten správný čas

Zadavatel: Seocentrum s.r.o. | 15.4.2013 | Finance, ekonomika

Praha (Pressweb) - Díky krizi si řada z nás sáhlo na své dno. Nejen finančně ale hlavně psychicky. Nikomu nepřidá na dobré náladě pokud přijde o práci, nebo se o ztrátu místa obává. Máme za sebou těžké časy, které prověřily naši odolnost vůči stresu.

Tato situace se již normalizovala, a tak se naše černé myšlenky oddalují. Nikde není přece psáno, že tato situace se již nezopakuje. Na takové myšlenky však nyní musíme zapomenout. S takovým přístupem by se náš každodenní život nedal žít naplno. Užívejte si raději pracovní tempo, a plnější peněženky jako před pár měsíci.

Můžete tak klidně myslet na investice do budoucnosti. Ve větší míře tedy uvažujeme nad realizací vlastního bydlení. I pokud možno nežijete jen od výplaty k výplatě, naspořit potřebnou hotovost není jednoduché ani pro slušně vydělávajících. Podnájem je jen jednou z možností jak bydlet. Většina z nás však považuje za rozumnější vzít si půjčku a koupit vlastní nemovitost. Skutečnost, že lidé volí podnájem pouze jako dočasné řešení, je při našich platech logická. Pokud už máme platit naše těžce vydělané peníze, tak za něco co je naše, nebo se tím v dohledné době stane. Možnost podnájmu využívají však zejména ti, kteří pracují v jiném městě, avšak vždy se rádi vracejí do svého rodiště. Ale i pokud mají zaměstnání, při kterém nikdy nevědí či o měsíc nebo rok ještě budou na tom kterém místě.

Pokud jste si však jist, že chcete alespoň pár let setrvat na jedné adrese, je nejrozumnější koupit vlastní dům, či byt. Většinou přece uvažujeme nad tím, že ve vlastním i zestárneme. Pokud byste se přece jen museli přestěhovat, svůj domov můžete kdykoliv prodat.

Se zlepšující se situací po krizi, se také ceny nemovitostí pohnuly směrem nahoru. Proto pokud si chcete splnit tento sen bydlení ve vlastním, je právě teď ten správný čas na výběr té nejvýhodnější z množství nabízených půjček.

Témata: pujčky

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

Seocentrum s.r.o.

Obrázek uživatele Seocentrum.sk
Seocentrum s.r.o.
Slovensko