Získejte kontrolu nad účetnictvím a agendou díky správě nemovitostí

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 5.10.2023 | Reality, bydlení

Pronajímání a správa nemovitostí není ani zdaleka jenom o kontaktu s lidmi, občasného dohledu nad nemovitostí a vybírání peněz. Ohromné množství práce při všech povinnostech znamená také vedení správné agendy a účetnictví.

Přitom právě věci otáčející se kolem účetnictví, především pak daňového a samotné agenty, patří v Česku k nejvíce nenáviděným povinnostem. V našem případě vám s tím ale rádi pomohou profesionálové z naší společnosti.

Správa nemovitostí vám ráda pomůže

Pokud chcete pomoct s nemovitostí víceméně v jakémkoliv ohledu, tak je tady správa nemovitostí pro vás. Naše společnost happyhouse-sprava.cz, patří mezi firmy s těmi největšími a nejbohatšími zkušenostmi se správnou nemovitostí v Praze a středních Čechách.

Náš tým expertů je vám tak díky vzdělání a praxi v oboru schopný nabídnout profesionální služby ve všech oblastech, které vás jenom mohou napadnout. A právě samotné účetnictví a agenda mezi ně rozhodně patří.

Dokonalý dohled nad účetnictvím

Účetnictví hlavně může být problém kvůli tomu, že se z něj následně odvádí daně. Nepříjemná povinnost v podobě daní je o to horší, že se jedná o komplikované a zdlouhavé papírování. Pro jednoho je navíc téměř nemožné se vyznat ve všech daňových reformách. Naši odborníci ale mají vše nutné doslova v malíčku.

Větší nemovitost, větší agenda

Agenda je pak od toho, aby uchovávala všechny nutné dokumenty k běhu nemovitostí. Pomoci vám správa nemovitostí může tím, že se postará o sjednocování dokumentů, jejich ukládání a také aktualizování. Hlavní součástí agendy jsou v tomto případě smlouvy s dodavateli energií a služeb pro nemovitost, a také nájemní smlouvy. V případě nájemních smluv je výborné mít odbornou pomoc hlavně proto, že se mohou rok od roku postupně měnit.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484