Ubytování v Chorvatsku opět nejoblíbenější

Chorvatsko, dovolená léto 2014
Zadavatel: trip.travel, s.r.o. | 14.1.2014 | Cestování, gastronomie
Ubytování v Chorvatsku - vily na Brači
Autor fotografie:

Prodej dovolených na léto 2014 startuje na plné obrátky, podle očekávání vede Chorvatsko<--break->

<--break-><--break->Brno (Pressweb) - Přesto, že zima ještě ani pořádně nezačala, prodej letních dovolených beží naplno. Do vedení se dostalo opět Chorvatsko, které nabízí nejčistší moře dostupné všem. Následuje Itálie, Španělsko, Portugalsko a Francie. Kdo chce rezervovat pobyt přesně podle svých představ, má poslední šanci. Kvalitní a dostupné ubytování bývá vyprodáno již během ledna. Napomáhají k tomu také slevy, které v některých případech dosahují až 50%. Ubytování v Chorvatských soukromých apartmánech, domech a vilách najdete na stránkách největšího prodejce se specializací na Chorvatsko v ČR, brněnskou cestovní agenturu trip.travel, s.r.o., která již 10. sezonu nabízí možnost online objednávek ubytování v Chorvatsku a vybírat můžete z více než 16.000 apartmánů, hotelů, majáků i jachet na celém Chorvatském pobřeží.

Chorvatsko si neoblíbili pouze turisté z ČR, nejvíce návštěvníků je z Německa, Slovinska, Rakouska, Itálie a Polska. Jednou z největších výhod Chorvatska je, že je téměř poslední neporušenou, krásnou součástí evropského Středomoří, která je již dlouho oblíbená v odvětví cestovního ruchu, ale podařilo se zachovat jeho autenticitu, atmosféru a originální způsob života. Zároveň je to země s vysokou kvalitou životního stylu, množstvím kulturních a přírodních zdrojů.

Tipy na strávení dovolené v Chorvatsku:

Apartmány, pokoje, domy a vily v Chorvatsku

Majáky v Chorvatsku

Hotely all inclusive v Chorvatsku

First Minute Chorvatsko - slevy až 50%

Chorvatsko apartmány přímo u moře

Chorvatsko pobyt se psem

Robinsonské pobyty v Chorvatsku - užijte si klid a samotu

Luxusní ubytování v Chorvatských vilách

Pronájem jachet a plachetnic na Chorvatském pobřeží

Nabídka ubytování v Chorvatsku s pojištěním strona pobytu zdarma

Slevové karty na dovolenou - ušetříte 10% z každé rezervace, platí na více než 60.000 nabídek dovolených od naší cestovní agentury trip.travel, s.r.o.

Témata: chorvatsko, dovolená, ubytování, croatia24, trip.travel

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Kontaktní osoba: Ing. Miroslav Falber, MBA
Jednatel společnosti
falber@trip.travel
+420 602 961 590
triptravel's picture
Cestovní agentura trip.travel, s.r.o. nabízí již 10. sezonu ubytování v rekreačních vilách, apartmánech v lokalitách celé Evropy. Celkem je na výběr z více než 60.000 ubytovacích kapacit, které je možno objednat online. Za dobu existence jsme obsloužili již více než 100.000 klientů nejen z ČR... vice ›
trip.travel, s.r.o.
Bystrcká 38
624 00 Brno
Tschechische Republik
info@trip.travel
Tel: +420 533 312 321