Aktuálně zlevněné elektronické cigarety na E-cigarety-shop.cz

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 14.2.2013 | Sport, volný čas, zábava

Hradec Králové (Pressweb) - Obchod e-cigarety-shop.cz si teď během zimy připravil pro své zákazníky hned několik akcí, v rámci kterých mohou pořídit cigarety, náplně a další nezbytné příslušenství za zajímavou cenu. V běžné nabídce najdete elektronické cigarety zejména od výrobce eGo, dále pak modely Classic nebo Slim. U nikotinových náplní můžete vybírat z klasických kapslí a z liquidů značek Liqua a Ruyan.

Akční nabídka aktuálně obsahuje sadu dvou elektronických cigaret eGo-T a eGo-W. Kapacity cigaret si můžete nakombinovat dle vlastní chuti. V akci dále zakoupíte několik liquidů v různých příchutích. Například již zmíněná revoluční elektronická cigareta eGo tyto náplně využívá. Můžete si tedy vytvořit akční celou svou objednávku. Ve slevě jsou rovněž sady elektronické cigarety eGo a náplně. Tato sada je vhodná zejména pro kuřáky, kteří s e-kouřením teprve začínají a chtějí si elektronickou cigaretu otestovat.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
PSHK's picture
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Tschechische Republik
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854