Potřebujete vlastní nádrž na paliva přímo na firmě? Máte k dispozici nejen koupi, ale dokonce i její pronájem

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 2.6.2021 | Auto-moto, logistika

Nádrže na paliva jsou pro některé společnosti doslova jako zlatý důl. jakmile je máte k dispozici přímo u vás ve vozovém parku nebo v sídle společnosti, tak odpadá spousta nepříjemností s plánováním tankování a povinností v průběhu celého roku. Některé společnosti ale využijí přítomnost palivových nádrží víceméně jen velice krátkou část roku. I pro takové ale určitě máme dobré možnosti.

Prodej palivových nádrží od zkušených profesionálů

Prodej palivových nádrží není zdaleka tak jednoduchou věcí a nemůžu jej provozovat kdokoliv, kdo si to zamane. Veškeré věci ohledně prodeje nádrží podléhají přísným pravidlům a zákonným normám, které jednotlivé společnosti bez jakýchkoliv výjimek musí vždy splnit.

Patří sem například kompletní bezpečnostní proškolení všech zaměstnanců, proškolení s užíváním jednotlivých komponent a nádrží jako takových a pochopitelně i celé desítky požárních a bezpečnostních směrnic. Také kvůli tomu je poměrně malé množství společností jako eurotankdiesel.cz, které se prodeji, servisu a dokonce i pronajímání nádrží zabývají.

Nádrže na naftu lze také propůjčit

Možná vás to překvapení, ale nádrže na naftu si můžete kdykoliv také propůjčit na předem smluvenou dobu. Je to nabídka, která je naprosto ideální pro všechny druhy společností, které by jinak neměli možnost ufinancovat koupi takové nádrže. Například zemědělská družstva, nebo další vyloženě sezonní druhý podnikání. Velkým rozdílem mezi prodejem a pronájmem je také fakt, že v případě zájmu je pochopitelně možnost později nádrže také kompletně odkoupit. Což dává možnost postupného růstu a rozšiřování možností společnostem, které jsou teprve na začátku svého profesního vývoje a potřebují tak každou pomoc a ušetřenou korunu.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484