Chyby při inzerci, které realitní kancelář neudělá

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 22.12.2019 | Reality, bydlení

Realitní kancelář je v povědomí veřejnosti jako ta dražší varianta prodeje. Otázkou ale je, za co klienti platí? Platí za komplexní balík služeb od proškolených odborníků, kteří výrazně zvyšují šance na úspěch a efektivitu prodeje nebo pronájmu, který je v klientově záměru. Společnosti jako happyhouserentals.com využívají ke spokojenosti svých klientů mnohaletých zkušeností a dnes a denně získávají nové zkušenosti, které pomáhají v efektivitě prodeje a pronájmu klientů.

Správa bytů a domů jako služba

První z častých chyb lidí, co inzerují sami na sebe, je nedostatečná péče o prostory, které chtějí pronajímat nebo prodávat. Pronájem obydlených prostor je velice potřebný proces v případě, že se při střídání nájemníků chceme vyhnout vysokým jednorázovým výdajům anebo kvůli stavu nemovitosti nakonec kývnout k nevýhodnému prodeji, protože lépe to nepůjde. Správa bytů a domů není jen doplňková, ale zásadní služba.

Správně cílená nabídka

Pokud máme nemovitost v dobrém stavu a chceme ji úspěšně pronajímat, tak je potřeba znát ceny a vývoj trhu. To je pro jedince mimo obor daleko za hranicemi možností. Kvalitní realitní společnost s byty a domy ve správě neustále mapují aktuální vývoj a dokážou cenami reagovat tak, aby v obchodu vytěžili maximum, ale zároveň dovedli mezi konkurencí zaujmout správnou cenou.

Profesionální prezentace nabídky

Zcela zásadní bod, který opět jedinec mnohdy není schopný naplnit. Vše začíná u poutavých a kvalitních fotografií prostoru. Fotografie je první možnost, jak se klient dostane do styku z nemovitostí a pokud nedovede zaujmout, tak k osobní návštěvě nejspíš nikdy nedojde. Vedle fotografií je vždy potřebné mít o nemovitosti kompletní informace, které mnohdy mohou být specifické podle užití či záměru v prodeji s nemovitostí.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484